Ο "Lefty" επέστρεψε στις επιτυχίες!

 
Ο "Lefty" επέστρεψε στις επιτυχίες!
Ο "Lefty" επέστρεψε στις επιτυχίες!
tennisnews team Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 - 12:15

6 μήνες μετά τη 2η εγχείρηση που έπρεπε να κάνει στον καρπό του, ο Λευτέρης Θεοδώρου επέστρεψε στις επιτυχίες, με τη νέα του ομάδα, στο Oklahoma State University και κατέλαβε τη 2η θέση στο διπλό του ITA Central Regional 2017, ένα πολύ δυνατό τουρνουά πριν ξεκινήσει το κολεγιακό πρωτάθλημα.

Mετά από 6 μήνες απουσίας, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στον καρπό, ο Λευτέρης Θεοδώρου επέστρεψε στη δράση και συνδύασε την επιστροφή του με μια σπουδαία επιτυχία.

Ο "Lefty" συμμετείχε σε ένα πολύ δυνατό ατομικό τουρνουά που γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν την έναρξη του κολεγιακού πρωταθλήματος, το ITA Central Regional.

Στο διπλό, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας και ο συμπαίκτης του Αrtur Dubinski, έφτασαν μέχρι τον τελικό. Διεκδίκησαν με μεγάλες αξιώσεις και τον τίτλο, ηττήθηκαν όμως έπειτα από έναν πολύ κλειστό αγώνα από τους Spec και Corwin του πανεπιστημίου της Minnesota, με 4-6, 6-3, 6-10.

Στην πορεία για τον τελικό, Θεοδώρου και Dubinski κέρδισαν πολύ καλούς παίκτες, όπως είναι οι Salazar/Sanjurjo του Arkansas, No. 2 ζευγάρι του ταμπλό, αλλά και τους Allaf/Silverstein του Iowa, που ήταν πρώην συμπαίκτες με τον Λευτέρη.

Να θυμίζουμε πως ο Λευτέρης αγωνίστηκε για 3 σεζόν με τους "Hawkeyes" του Iowa University, αυτό το καλοκαίρι όμως άλλαξε ομάδα και πήρε στην Οκλαχόμα. Στο φετινό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί με τους "Cowboys" του Oklahoma State University, μια ομάδα που στοχεύει πολύ ψηλά φέτος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots