Στην κορυφαία ομάδα η Χριστοφή

 
Στην κορυφαία ομάδα η Χριστοφή
Στην κορυφαία ομάδα η Χριστοφή
tennisnews team Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 13:20

Μόλις στην πρώτη της χρονιά στο πανεπιστήμιο της Georgia, η Ελένη Χριστοφή εξασφάλισε πανάξια μια θέση στην κορυφαία ομάδα της χρονιάς στην All-Southeastern Conference των Ηνωμένων Πολιτειών. Η 18χρονη Ελληνίδα, ήταν επίσης μια από τις καλύτερες πρωτοετείς της περιφέρειας, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Στην πρώτη της χρονιάς στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, η Ελένη Χριστοφή κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει σε μερικές μοναδικές επιτυχίες. Με 28 νίκες σε 33 αναμετρήσεις (28-5), η 18χρονη Ελληνίδα είχε το καλύτερο ρεκόρ στο μονό από όλες τις συμπαίκτριές της.

Κέρδισε πανάξια μια θέση στην πρώτη ομάδα της All-Southeastern Conference (All-SEC), όπου βρίσκονται οι 14 καλύτερες τενίστριες της περιφέρειας. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η συμπαίκτριά της στο University of Georgia, Ellen Perez.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χριστοφή συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη ομάδα των πρωτοετών, μαζί με άλλες 6 παίκτριες. Έχοντας σκαρφαλώσει από την πρώτη της χρονιάς στο Νο. 19 της εθνικής κατάταξης ITA, η Ελένη έχει την 5η καλύτερη θέση ανάμεσα στις πρωτοετείς όλων των πανεπιστημίων των Ηνωμένων Πολιτειών!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots