Η ντίβα της μόδας στο Roland Garros Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Κυριακή, 23 Μαΐου 2010 01:15


masha_RG10

Πραγματικά αποτελούν πάντα είδηση τα ρούχα της. H Maria Sharapova σε ένα ακόμη grand slam θα αποτελέσει θέμσ συζήτησης αυτής της στήλης. Και ο λόγος; Το Nike Women's Maria Sharapova Clay Court Dress!. Ένα φόρεμα που με την ευκολία που το φοράει η Masha στα γήπεδα, κάνει τα μοντέλα να ωχριούν απέναντί της.

Ειδικά σχεδιασμένο για τη χωμάτινη περίοδο, θα κάνει το ντεμπούτο του στα Γαλλικά σαλόνια, σαν ένα υψηλό δείγμα υψηλης ραπτικής. Το φόρεμα από μόνο του έχει κίνηση. Δε χρειάζεται να κινηθεί η παίκτρια, αλλά αναδεικνύει μια χάρη μοναδική. Σχεδιάστηκε για τη μεγάλη Ρωσίδα καλονή, αλλά αποτελεί και το αντικείμενο του πόθου για πολλές αθλήτριες, οι οποίες όμως θα μπορέσουν να το φορέσουν μετά το Roland Garros.Σε καφέ και άσπρο χρώμα συνδιάζει την κομψότητα με την άνεση και την κατάλληλη υποστήριξη, καθώς διαθέτει δικό του σουτιέν. Το μήκος του... 61 εκατοστά από τη μασχάλη μέχρι την άκρη του.

masha_RG10_1

Και η τιμή του στα 73,20 € και θα το βρείτε διαθέσιμο από 26 Μαϊου και έπειτα, σε περιορισμένα κομμάτια, ακολουθώντας το σύνδεσμο αυτό.