Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Sabalenka (;)

 
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Sabalenka (;)
tn team Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 8:46

H Aryna Sabalenka εθεάθη αυτές τις ημέρες στη Μαδρίτη στην αγκαλιά του νέου συντρόφου της, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής, Γιώργο Φραγκούλη.

Η προσωπική ζωή της Sabalenka τον τελευταίο καιρό απασχολεί πάρα πολύ τον κόσμο του τένις, με τη Λευκορωσίδα να είναι το επίκεντρο της τραγωδίας της αυτοκτονίας του Konstantin Koltsov, που αυτοκτόνησε στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Μαϊάμι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Koltsov, ο οποίος ήταν σε σχέση για 3 χρόνια με την Sabalenka, είχε πάει στο Μαϊάμι για να συνοδεύσει τη Λευκορωσίδα τενίστρια, που λίγες μέρες πριν, στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση μετά το τραγικό περιστατικό, είχε αποκαλύψει ότι είχαν χωρίσει, πριν ο Koltsov φύγει από τη ζωή.

Μερικές εβδομάδες μετά, φαίνεται πως η Sabalenka βρίσκεται σε κάποια άλλη σχέση, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στα δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Η πρωταθλήτρια του Australian Open εθεάθη στη Μαδρίτη με τον Γιώργο Φραγκούλη, πετυχημένο επιχειρηματία και οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων, γνωστότερο ως ιδρυτή της βραζιλιάνικης αλυσίδας καταστημάτων υγιεινής διατροφής Oakberry.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και αυξάνει τις υποψίες για το ότι οι δυο τους βγαίνουν εδώ και κάποιο καιρό, είναι πως η Sabalenka είχε συνεργαστεί με την Oakberry τον περασμένο Ιανουάριο! Επίσης η Sabalenka ακολουθεί τον Φραγκούλη στο Instagram, όπως και η κολλητή της φίλη, Paula Badosa.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by OAKBERRY (@oakberry)

Ο ελληνικής καταγωγής Φραγκούλης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία. Το 2016 ίδρυσε την Oakberry, μια εταιρεία με φιλοσοφία να παρέχει γρήγορο αλλά υγιεινό φαγητό, έχοντας ως βάσει το acai (ασαΐ), ένα είδος μούρου που φυτρώνει στον Αμαζόνιο και θεωρείται superfood. Η Oakberry σήμερα αριθμεί περισσότερα από 500 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και έχει έρθει και στην Ελλάδα από το 2022.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgios Frangulis (@georgiosfrangulis)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots