Το φόρεμα του τελικού Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 23:44

nike-maria-sharapova-premier-french-dress-women-pink-glaze-atomic-orange-mtlc-red-bronze 1jpg

Έχει προετοιμαστεί πολλά χρόνια και είναι έτοιμη για έναν μεγάλο τελικό με αντίπαλο βέβαια που δεν τον είχε φανταστεί. Όμως αυτό ποτέ δεν την έχει εμποδίσει να είναι η μεγάλη fashionista του διεθνιούς τένις. Maria Sharapova και Maria Sharapova Premier French Dress το επίσημο ένδυμα της μεγάλης αυτής αθλήτριας στα Γαλλικά courts.

maria

Σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, το outfit της Masha φέτος ξεχωρίζει καθώς είναι τέλειο πάνω της αλλά (και ίσως είναι από τις λίγες φορές) μπορεί να ταιριάξει σε πολλά γυναικεία σώματα.

Συνοδεύεται με αντίστοιχο ασορτί σορτσάκι, το οποίο κάνει το φόρεμα πολύ βολικό για τα παιχνίδια σας, ακόμη και εάν δεν έχετε την κορμοστασία της Ρωσίδας. Η ξεχωριστή πλάτη του το κάνει να μοιάζει με βραδυνό φόρεμα, παρά με αθλητικό ρούχο και είναι κάτι που θα το λατρέψετε.

Τεχνολογικά, η γνωστή Dri-FIT τεχνολογία της Nike θα σας δώσει την απαραίτηη δροσιά στις ζέστες που έρχονται και θα επιτρέψει στο σώμα σας να αναπνέει.

Το βασικό της σχεδίασης που κάνει η Nike στη Sharapova είναι η τέλεια εφαρμογή στο σώμα και η αέρινη αίσθηση της κίνσησης μέσα στο court. Σίγουρα θα σας ενθουσιάσει με την πρώτη επαφή.

Εϊναι διαθέσιμο ακολουθώντας τον σύνδεσμο αυτό [link].

(δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι με κωδικό tpgrn3w, κατά τη διαδικασία της πληρωμής που θα σας επιστρέψει πίσω στο ταμείο σας τα μεταφορικά από αγορές 100 ευρώ και πάνω. Δείτε πως γίνεται αυτό εδώ).

nike-maria-sharapova-premier-french-dress-women-pink-glaze-atomic-orange-mtlc-red-bronze 00442717375000 500-500 90 8