Νέα διάκριση για την MANTIS Pro 295 Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 13:59

mantis-tennisracquet2013
Ακολουθώντας την επιτυχία που είχε στο advanced racket review 2013 του περιοδικού TennisHead στην Αγγλία όπου η MANTIS Pro 295 κέρδισε τον τίτλο “Best Value For Money”, η καθαρόαιμη βρετανική εταιρία κέρδισε ακόμα έναν τίτλο. Η ρακέτα με τα εκπληκτικά cosmetics σχεδιασμένη και δοκιμασμένη επιμελώς στην κάθε λεπτομέρειά της από την έμπειρη ομάδα ανάπτυξης εξοπλισμού της εταιρίας βρήκε τη θέση που της αξίζει από το έγκριτο TennisThis.com στην Αμερικανή ήπειρο. Όπως όλη η σειρά ρακετών της MANTIS έτσι και η Pro 295 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη μοντέρνα εποχή του τένις όπου το customization στο στυλ παιχνιδιού ξεπερνάει τα όρια του επαγγελματία παίκτη και βρίσκει οπαδούς ακόμα και μεταξύ των club παικτών!

Μελετημένη ακριβώς ώστε να αφήνει μεγάλα περιθώρια για παραμετροποίηση η MANTIS Pro 295 έχει επιπλέον δοκιμασθεί ακόμα και στις ιδιαίτερα χαμηλές τάσεις πλεξίματος (και κάτω από τα 20kg) διατηρώντας αψεγάδιαστο όχι μόνο το κοντρόλ αλλά και την ξεχωριστή της αίσθηση κατά το χτύπημα.

Ο αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και Κύπρο κ. Πέτρος Μπίρης, www.racketspecialist.gr θα δώσει την τελική πινελιά σε κάθε μία ρακέτα MANTIS, κάνοντάς την ακριβώς στα μέτρα σας, μια δωρεάν και εφ’ όρου ζωής υπηρεσία σε όλους τους κατόχους ρακετών της εταιρίας. Μάλιστα η MANTIS προγραμματίζει στο μέλλον να δώσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες Custom-On-Demand στα χέρια του καταναλωτή!

Η Βρετανική εταιρία που φιλοσοφία της είναι “Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, σε προσιτές τιμές” περαιτέρω καινοτομεί αφού, εκ πεποιθήσεως δεν κάνει αναφορές σε τεχνολογίες. Για τους ανθρώπους της MANTIS τεχνολογία είναι απλά να συνδιάζονται τα ποιοτικότερα υλικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα προϊόντα της κερδίζουν φανατικούς οπαδούς καθημερινά, και το σημαντικότερο, χωρίς ακόμα να κινηθεί με συμβόλαια στο ATP/WTA Tour. ΄Εχοντας ως μότο το “Don’t Fight It - Feel It” η εταιρία MANTIS θα συνεχίσει να λανσάρει αυτή την ξεχωριστή ποιότητα διατηρώντας έτσι τη φιλοσοφία της και τη συνέπειά της προς τον καταναλωτή.

Mantis 4awards
Η MANTIS Pro 295 είναι η τρίτη κατά σειρά ρακέτα της εταιρίας που βραβεύεται (advanced category racket review) από το περιοδικό TennisHead. Στις χορδές η MANTIS Comfort Synthetic 1.30 έχει ανακηρυχθεί 2η καλύτερη συνθετική χορδή όλων των εποχών από την USRSA, ενώ κατασκευάζει κατ’αποκλειστικότητα χορδές για λογαριασμό ενός από το πιο αναγνωρισμένα pro tour stringing service με έδρα την Αμερική.

Επισκεφθείτε το http://www.mantis-sport.com Για να δοκιμάσετε ένα demo και μάλιστα custom-fit στο δικό σας στυλ παιχνιδιού επικοινωνήστε με τον κ. Πέτρο Μπίρη στο 24210 83083 και 6977 304748

http://www.tennisthis.com/tennis-racquet-reviews/mantis-pro-295-review/