tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Απολογισμός 3ου Πανελλαδικού Juniors

E-mail Εκτύπωση


Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφάιρισης και Αθλοπαιδιών "Ηράκλειο" για το 3ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Juniors το οποίο έληξε πριν λίγες μέρες στην Κρήτη.

406 οι Συμμετοχές του 3ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος 2012!
Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Juniors  από 12-18 ετών που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας (Δ. Μποφώρ1) από 17-23 Απριλίου 2012.  Τα αποτελέσματα των αθλητών μας Στέλιου Περδικογιάννη, που κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία αγόρια 16 ετών, της Μαρκάκη Μαργαρίτας και της Κρουσταλλάκη Σίσσυς που κατάφεραν να μπουν στην 8αδα στην κατηγορία κορίτσια 14 καθώς και του μικρού Βαλάντη Ταμιωλάκη, που στους πρώτους του αγώνες έφτασε στους 16 της κατηγορίας 12 ετών, αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Όμιλο μας από τους προπονητές μας κ. Rene Hanak και τον υπεύθυνο μεγιστοποίησης αθλητικής απόδοσης κ. Κώστα Τζιγκουνάκη. Ελπίζουμε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά:
Αγόρια 12 ετών
1ος Νικητής Τσιτσιπάς Πέτρος (Ο.Α. Γλυφάδας)
2ος Νικητής Σκορίλας Αλέξανδρος (Α.Α. Ιωαννίνων)
3οι Νικητές Χριστοδούλου Βελισσάριος (Α.Ο.Α. Φιλοθέης), Φωτεινόπουλος Γιάννης (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης)
Αγόρια 14 ετών
1ος Νικητής: Αντωνόπουλος Χρήστος (Ο.Α. Κερατσινίου)
2ος Νικητής: Τσιρανίδης Ευστάθιος (Ο.Α. Τούμπας)
3οι Νικητές: Καπίρης Σταμάτης (Α.Ο.Α. Φιλοθέης), Ηλιόπουλος Βασίλης (Α.Ο.Α. Φιλοθέης).
Αγόρια 16 ετών
1ος Νικητής : Γιάππος Αλέξανδρος (Α.Ο.Α. Παπάγου)
2ος Νικητής : Σκαλιδάκης Δημήτρης (Ο.Α. Σούδας)
3οι Νικητές: Περδικογιάννης Στελιος (Ηράκλειο Ο.Α.Α.), Καραγιαννίδης Φραντζέσκος (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου)
Αγόρια 18 ετών
1ος Νικητής: Στεργίου Ιωάννης (Ο.Α. Βουλιαγμένης)
2ος Νικητής: Κοκκίνης Χρήστος (Πεύκη Καλοβελώνης)
3οι Νικητές: Σταμένος Αντώνης (Α.Κ.Α. Μαραθώνα), Τουμπακάρης Γιάννης (Ροδιακός Ο.Α. )
Κορίτσια 12 ετών
1η Νικήτρια : Καρβούνη Βασιλική (Πεύκη Καλοβελώνης)
2η Νικήτρια : Πετρουλά Δανάη (Σάννυ Κλαμπ)
3ες Νικήτριες : Γρίβα Βαρβάρα (Α.Α. Λ. Ιλίου), Καμπίωτη Αθηνά (Ζακυνθινός Ο.Α.)
Κορίτσια 14 ετών
1η Νικήτρια : Μπότσα Παρασκεύη (Ο.Α. Βουλιαγμένης)
2η Νικήτρια : Σολδάτου Θεοδώρα (Σ.Α. Ραφήνας)
3ες Νικήτριες : Δεμένεγα Δάφνη (Α.Κ.Α. Μαραθώνα), Ζαχοπούλου Αθανασία (Ο.Α. Νίκαιας).
Κορίτσια 16 ετών
1η Νικήτρια : Μπότσα Μαρία- Στυλιανή (Ο.Α. Βουλιαγμένης)
2η Νικήτρια :Κωτσάκη Κατερίνα (Ο.Α. Αθηνών)
3ες Νικήτριες: Βασιλείου Αναστασία (Ο.Α. Αθηνών), Ρεντούλη Αναστασία (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης).
Κορίτσια 18 ετών
1η Νικήτρια :Μαρκεσίνη Ιωάννα (Ο.Α. Πετρούπολης)
2η Νικήτρια: Κόκκοτα Αγγελική (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου)
3ες Νικήτριες Αργυρού Χριστίνα (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου), Μπαγορδάκη Μαριάννα (Ο.Α. Χανιών)

Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων ήταν άριστες ενώ δεν έλειψαν σχόλια για το ότι, είναι το καλύτερο Πανελλαδικό, αφού πληροί όλες τις προϋποθέσεις, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, με τα οκτώ green set γήπεδα τένις που διαθέτει, τις πολύ καλές παροχές του καφέ- εστιατορίου, τους χώρους αναμονής και ξεκούρασης, καθώς και τις μικρές αποστάσεις από τα ξενοδοχεία, το λιμάνι και το αεροδρόμιο καθώς επίσης και τη βοήθεια από τη ANEK- SUPERFAST με την έκπτωση 50% που έδωσε σε όλους τους αθλητές και συνοδούς για τη όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή.

Όσον αφορά τη διοργάνωση, πρέπει να τονίσουμε ότι χρησιμοποιήθηκαν όλες τις ημέρες δυο βοηθοί επιδιαιτητές (ένας ανά τέσσερα γήπεδα) και όλοι οι ημιτελικοί και τελικοί διεξήχθησαν με διαιτητές επιπέδου level 1.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής (406 αθλητές- αθλήτριες), μας παραχωρήθηκαν δυο επιπλέον γήπεδα ίδιας επιφάνειας, από το Φιλία Τένις Club, ενώ ο Όμιλος φρόντισε, για την δωρεάν μεταφορά αθλητών, συνοδών και προπονητών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά υπήρχε γιατρός, από τις 08:00 το πρωί μέχρι και το τέλος των αγώνων, προκειμένου να παρέχει ιατρική φροντίδα στους αθλητές.

Μεγάλο ποσοστό επιτυχίας οφείλετε στην επιδιαιτητή των αγώνων κ. Τερέζα Ταμπόση, που με τις γνώσεις και την εμπειρία της κατάφερε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες  και τις ζημίες που υπέστησαν τα δυο γήπεδα τένις λόγω του αέρα, να βγουν οι αγώνες με μικρή καθυστέρηση. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε το Φιλία Τενις Κλαμπ που μας παραχώρησε τα γήπεδα του για την κάλυψη των αναγκών των αγώνων.

Ευχαριστούμε την ΕΦΟΑ που μας εμπιστεύεται κάθε χρόνο το Πανελλαδικό και ελπίζουμε να συνεχίσει να βοηθάει στη διάδοση του αθλήματος με ακόμα περισσότερες διοργανώσεις  σε Διεθνή Τουρνουά Ανδρών, Γυναικών και Juniors 14 και 16 ετών, την επιδιαιτητή, το προσωπικό, τους προπονητές του Ομίλου, την Επιτροπή Τένις και τον χορηγό του τμήματος RACKET HOUSE.

Ευχαριστούμε επίσης τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ:, AEGEAN AIR, Θ. ΚΑΛΑΤΖΗΣ A.E., TENNIS-IRAKLIOSPORTSCLUB, ξενοδοχείο ATRION, NAL- ΜΙΖΕΡΑΚΗΣ, καθαριστήρια CLEAN UP.

Τους χορηγούς:  Casa Verde, Ι.Α. Ανυφαντάκη, Ζαχαράκης Α.Ε. Καφές Δανδάλη, Σεβαστάκη- Χρωματα Σιδηρικά, Κρεοπωλείο Κουτζούκος, Νερά Lyttos, Fiori, Lamperts- Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής, Αιχμή Α.Ε., The Body Shop και το ξενοδοχείο Lato Boutique.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας: εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, CRETALIVE.GR, TENNISNEWS.GR, TENNIS SOCIETY.GR, TENNIS SOCIETY και ΚΡΗΤΗ SPORT FM.

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση