tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

3rd Competitive Juniors Training Camp/Coach Information Session 2018 by Collective TS

E-mail Εκτύπωση

3rd competitive juniors training camp
Το πρόγραμμα της Collective για το φετινό καλοκαίρι, ολοκληρώνεται για ακόμη μία φορά με τη διοργάνωση του "3rd Competitive Juniors Training Camp 2018 by Collective TS ",  το οποίο αποτελεί συνέχεια των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων της ακαδημίας στη σειρά Competitive Training Camps  και  σε Ενημερωτικές  Δράσεις για προπονητές, ενώ παράλληλα αναφέρεται  στην προετοιμασία Junior παικτών τόσο  για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού, όσο και  για τη γενικότερη προπονητική τους υποστήριξη.

Από την Πέμπτη 12 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή  15 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Asteras Tennis Club Thessaloniki (Όπισθεν Σχολής Πολέμου), σε 4 γήπεδα (2 χωμάτινα και 2 green set) ,  η ομάδα της Collective στοχεύει στο να προσφέρει στους  “juniors”  που θα συμμετάσχουν, μια εξαιρετική τενιστική εμπειρία.

Προπονητικά προγράμματα,  με τις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συμμετεχόντων, ολοκληρωτική προπόνηση όλων των παραμέτρων της απόδοσης (Τεχνική, Τακτική, Ψυχοδιανοητικές ικανότητες, εξειδικευμένη προπόνηση Φυσικής Κατάστασης), ομαδικές προπονήσεις, ατομικές βελτιώσεις, θεωρητικές παρουσιάσεις, τουρνουά μονών-διπλών , μαζί με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και κομμάτια ενημέρωσης για προπονητές  που θέλουν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις του camp, αποτελούν τα συστατικά αυτής της ολοκληρωμένης διοργάνωσης.

Στο camp μπορούν να πάρουν μέρος παίκτες που συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και πιο  συγκεκριμένα:
Γεννημένοι  2010-2009-2008 και αγωνίζονται  στο πράσινο  επίπεδο (πράσινο γήπεδο και μπάλα)
Γεννημένοι 2007-2006 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε4 επιπέδου
Γεννημένοι 2005-2004 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε3 επιπέδου
Γεννημένοι 2003-2001 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε3 επιπέδου

Οι ομάδες στις οποίες οι παίκτες θα προπονούνται θα αποτελούνται από 4 παίκτες το μέγιστο, θα διαμορφωθούν βάση την ηλικία και το επίπεδο των παικτών,  ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται σε 2 κύκλους ημερησίως, πρωινό και απογευματινό.

 Ο πρωινός και απογευματινός κύκλος περιλαμβάνει για κάθε κατηγορία:
1:30 ώρα προπόνηση  το πρωί , 1:30 ώρα το απόγευμα για την κατηγορία  U10  Πράσινου επιπέδου.
2:00 ώρες  προπόνηση  το πρωί και 2:00 ώρες το απόγευμα για τις κατηγορίες U12,U14 και  U16 και U18.

Παράλληλα με το πρόγραμμα του Camp, θα γίνονται και ενημερώσεις που αφορούν τα τεχνικά αντικείμενα που αναπτύσσονται στις προπονήσεις, τόσο στους προπονητές των παικτών που θα συμμετέχουν όσο και σε όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τις συγκεκριμένες προπονήσεις.

Σε γενικές γραμμές τα αντικείμενα που θα αναπτυχθούν είναι η Τεχνικοκεντρικά/Παιχνιδοκεντρικά προπόνηση τεχνικής(Technical) - Παιχνιδοκεντρικά προπόνηση Τακτικής (Tactical), με τον συνδυασμό των Καταστάσεων παιχνιδιού και των Τακτικών στόχων- η προπόνηση των Ψυχοδιανοητικών Ικανοτήτων (Mental Skills Training) μέσα σε προπονητική μονάδα τένις και η ειδική,  για περίοδο αγώνων, φυσική κατάσταση (Fitness Training).

Υπεύθυνος  για το πρόγραμμα,  τη λειτουργία του Camp και των προπονητικών ενημερωτικών δράσεων  είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Μάνος Μουλιανιτάκης  (cv), την οργάνωση  τους  έχουν  οι υπεύθυνοι της  Collective Κωνσταντίνος Βουρούκος (cv) και Γιώργος Κάκαλος (cv). Yπεύθυνος  για το κομμάτι της Φυσικής  Κατάστασης θα είναι ο Νίκος Ερμείδης, Tennis και Fitness Coach της Collective TS, καθώς και η υπόλοιπη προπονητική ομάδα που απαρτίζεται από τον Μάριο Αλεβιζόπουλο και τον Κων/νο Κατσαλή.

Κόστος συμμετοχής για αθλητές: 175€
- Δεκατιανό γεύμα κάθε μέρα
- Εκπτωτικό πακέτο για μεσημεριανό γεύμα στο χώρο του club
- Αναμνηστικό μπλουζάκι
- Δώρο απ’ τους χορηγούς του Camp

Κόστος συμμετοχής για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το Camp: 70€

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 6  Ιουλίου 2018, με αποστολή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής (επισυνάπτονται 2 διαφορετικές, 1 για παίκτες και 1 για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το camp ) και του αντιγράφου του καταθετηρίου της συμμετοχής στο λογαριασμό της Alpha Bank (IBAN): GR76 0140 4810 4810 0234 0008 155 (Δικαιούχος: Κάκαλος Γεώργιος)

Το πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες στο email που θα αναφέρουν στη δήλωση συμμετοχής τους.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης από την προβλεπόμενη συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα για τις όποιες αλλαγές και αν υπάρξουν.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στα τηλέφωνα:
6932487294 Κωνσταντίνος Βουρούκος
6973490054 Γιώργος Κάκαλος

Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Collective Tennis School  www.collective-tennis.gr 

3rd cometitive juniors

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση