tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

2nd Competitive Tennis Training Camp and Coaches Information Session Collective Tennis School

E-mail Εκτύπωση

juniors collective intro
Η Collective Tennis School, ανοίγει τη νέα χρονιά με τη διοργάνωση του " 2nd Competitive Juniors Training Camp/Coach Information Session 2017 by Collective Tennis School ",  το οποίο είναι η συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο.

 Το camp θα πραγματοποιηθεί από  την Παρασκευή 25 μέχρι και τη Δευτέρα 28  Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του Asteras Tennis Club στη Θεσσαλονίκη (Όπισθεν Σχολής Πολέμου), σε 4 γήπεδα ,2 χωμάτινα και 2 green set.

Μπορούν να πάρουν μέρος παίκτες που συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και πιο  συγκεκριμένα:

 1. Γεννημένοι  2009-2008-2007 και αγωνίζονται  στο πράσινο  επίπεδο (πράσινο γήπεδο και μπάλα)
 2. Γεννημένοι 2007-2006-2005 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε4 επιπέδου
 3. Γεννημένοι 2004-2003 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε3 επιπέδου
 4. Γεννημένοι 2002-2001 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε3 επιπέδου

Οι ομάδες στις οποίες οι παίκτες θα προπονούνται θα αποτελούνται από 4 παίκτες το μέγιστο, θα διαμορφωθούν με βάση την ηλικία και το επίπεδο των παικτών,  ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται σε 2 κύκλους ημερησίως , πρωινό και απογευματινό.

Ο πρωινός και απογευματινός κύκλος περιλαμβάνει για κάθε κατηγορία:

 1. 1.30 ώρα προπόνηση  το πρωί , 1.30 ώρα το απόγευμα για την κατηγορία  U10  Πράσινου επιπέδου.
 2. 2 ώρες  προπόνηση  το πρωί και 2 ώρες το απόγευμα για τις κατηγορίες U12,U14 και  U16.

Η ολοκληρωτική προπόνηση όλων των παραμέτρων της απόδοσης (Τεχνική, Τακτική, Ψυχοδιανοητικές ικανότητες, εξειδικευμένη προπόνηση Φυσικής Κατάστασης), η οποία χαρακτηρίζει συνολικά  την προπονητική προσέγγιση της  Collective και στηρίζεται στις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες, θα αποτελέσει και στο 2nd Competitive Juniors Training Camp το βασικό συστατικό για την βελτίωση των παικτών που θα συμμετάσχουν.

Τα  προπονητικά προγράμματα θα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συμμετεχόντων, στηρίζονται στον συνδυασμό των καταστάσεων παιχνιδιού και των τακτικών στόχων και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ατομικές βελτιώσεις, θεωρητικές παρουσιάσεις, διάγνωση και διόρθωση-βελτίωση τεχνικής καθώς και  τουρνουά μονών-διπλών.

Παράλληλα με το πρόγραμμα του camp, θα γίνονται και ενημερώσεις που αφορούν τα τεχνικά αντικείμενα που αναπτύσσονται στις προπονήσεις, τόσο στους προπονητές των παικτών που θα συμμετέχουν όσο και σε όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τις προπονήσεις του camp.

Σε γενικές γραμμές τα αντικείμενα που θα αναπτυχθούν στο 2nd Competitive Juniors Training Camp είναι η Τεχνικοκεντρικά  προπόνηση τεχνικής, η  Παιχνιδοκεντρικά προπόνηση Τακτικής, η προπόνηση συγκεκριμένων Ψυχοδιανοητικών Ικανοτήτων μέσα στην  προπόνηση του τένις και η ειδική,  για περίοδο προετοιμασίας και αγώνων, φυσική κατάσταση.

Επιπλέον θα γίνει ενημέρωση για τη συμμετοχή της Collective στο  Worldwide Coaches Conference της ITF που θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου 2017.

Υπεύθυνος  για το πρόγραμμα,  τη λειτουργία του Camp και των προπονητικών ενημερωτικών δράσεων  είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Μάνος Μουλιανιτάκης (cv), την οργάνωση  τους  έχουν  οι υπεύθυνοι της  Collective Κωνσταντίνος Βουρούκος (cv) και Γιώργος Κάκαλος (cv), με τη συνεργασία του υπεύθυνου της Ακαδημίας Α.Σ. ΑΚ. Πρωταθλητών Πεύκων Γιάννη Ιωαννίδη. Yπεύθυνος για το κομμάτι της  Φυσικής  Κατάστασης θα είναι ο Μάριος Αλεβιζόπουλος, καθηγητής Φ.Α. προπονητής και Fitness Coach  στην ακαδημία της Collective.

 • Κόστος συμμετοχής για αθλητές: 175€
  Δεκατιανό γεύμα
  Δώρο απ’ τους χορηγούς του camp
 • Κόστος συμμετοχής για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το camp: 60€
 • Κόστος συμμετοχής για 3 διανυκτερεύσεις, πλήρη διατροφή και μεταφορά, στο ξενοδοχείο Athina Airport Hotel**:  100€

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, με αποστολή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής (επισυνάπτονται 2 διαφορετικές, 1 για παίκτες και 1 για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το camp) και του αντίγραφου του καταθετηρίου του 50% της οικονομικής συμμετοχής στο λογαριασμό της Alpha Bank (IBAN): GR76 0140 4810 4810 0234 0008 155 (Δικαιούχος: Κάκαλος Γεώργιος)

 Το πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες στο email που θα αναφέρουν στη δήλωση συμμετοχής τους.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης από την προβλεπόμενη συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα για τις όποιες αλλαγές και αν υπάρξουν.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στα τηλέφωνα:
6932487294 Κωνσταντίνος Βουρούκος
6973490054 Γιώργος Κάκαλος

 Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Collective Tennis School  www.collective-tennis.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

juniors collective poster

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση