Ικανοποιητική ήταν η παρουσία του Βλαδίμηρου Μαυρόπουλου-Στολιαρένκο στη Palm Coast της Florida, όπου αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα. Ο 24χρονος Έλληνας, πλησίασε το κυρίως ταμπλό του δυνατού τουρνουά USA F4 Futures, από το οποίο και αποχώρησε στον 3ο προκριματικό γύρο, μετά την ήττα του με 2-0 σετ από τον Ισπανό Pedro Graber-Anguita, Νο6 του ταμπλό.
Ολοένα και πιο βελτιωμένος παρουσιάζεται ο Μαυρόπουλος-Στολιαρένκο στην περιοδεία του στα Futures τουρνουά της Florida. Ο 24χρονος Έλληνας, μετά από δύο νίκες στο USA F4 Futures πλησίασε αρκετά το κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης, που θα ήταν και το πρώτο του για το 2012, δεν τα κατάφερε όμως, καθώς ηττήθηκε στον 3ο γύρο των προκριματικών.Στο πρώτο του παιχνίδι στην Palm Coast, ο Βλαδίμηρος επικράτησε με 7-5, 7-5 του Αμερικανού P. Eliot Potvin, ενώ στη συνέχεια πέτυχε ακόμα μία νίκη στα δύο σετ, απέναντι στον επίσης Αμερικανό Aba Omodele-Lucien, με 7-6 (2), 6-1. Στη συνέχεια, στο δρόμο του Έλληνα αθλητή βρέθηκε ο Ισπανός Carlos Boluda-Purkiss, Νο6 του προκριματικού ταμπλό, και τον νίκησε με 6-0, 7-6 (4), σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε ουσιαστικά στο tie-break του 2ου σετ.
Ο Στολιαρένκο, μένει στην πόλη της Florida καθώς δεν ολοκλήρωσε ακόμα τις υποχρεώσεις του στο διπλό, όπου με συμπαίκτη τον Παραγουανό Jose Benitez, θα αντιμετωπίσει για τον πρώτο γύρο τους Αμερικανούς Vahid Mirzadeh και Michael Shabaz.






