Η MANTIS-Sport Greece & Cyprus εγκαινιάζει το νέο της e-shop Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 18:06

mantis-eshop
Η νέα αναπτυσσόμενη βρετανική εταιρία MANTIS διανύοντας το 2ο χρόνο παρουσίας της στην ελληνική αγορά μόλις απέκτησε το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα www.mantis-sport.gr για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση.

Ανταποδίδοντας το ενδιαφέρον σας για τη MANTIS δημιουργήσαμε ένα site διαφορετικό από τα καθιερωμένα και πιστεύουμε αντάξιο των προσδοκιών που μας δείχνουν οι σταθερά αυξανόμενοι φίλοι της εταιρίας.

Το "πάντρεμα" του εργαστηρίου μας RacketSpecialist.gr με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειριών από το σέρβις ρακετών (σε Grand Slams, Master 1000 και Challengers) και η φιλοσοφία της καθαρόαιμης βρετανικής εταιρίας δένουν απόλυτα προσφέροντας στους καταναλωτές εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που συνοδεύονται από αξιόπιστες before & after sales υπηρεσίες.

Όπως συμπληρώνει και ο Πέτρος Μπίρης ιδρυτής του RacketSpecialist.gr: "Μέσα σε μια αγορά με καταξιωμένους πρεσβευτές, διακρίναμε μια ξεχωριστή φιλοσοφία, αυτή της MANTIS που μεταξύ άλλων σχεδιάζει μια προς μια τις ρακέτες της όχι μόνο με μια διακριτή και ευχάριστη αίσθηση χτυπήματος αλλά και σύμφωνα με τα πρότυπα του μοντέρνου τένις. Και όλα αυτά σε αναλογία ποιότητας/τιμής τέτοια που χάρισαν σε προϊόντα της MANTIS μεταξύ άλλων διακρίσεων και τη "Best Value For Money" επιβεβαιώνοντας μια από τις βασικές αρχές της εταιρίας.

Η MANTIS Sport Greece & Cyprus με την εγγύηση και υποστήριξη του RacketSpecialist.gr απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές που με κριτικό πνεύμα θα επιλέξουν τον εξοπλισμό τους χωρίς να επηρεάζονται από μαρκετινίστικα εφευρήματα τεχνολογιών.

Η ξεχωριστή ποιότητα των υλικών και το άψογο design σε όλη τη σειρά των προϊόντων κεντρίζουν από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των καταναλωτών καθιστώντας τη MANTIS σε μια ταχέως αναπτυσσομένη εταιρία.

Εγγραφείτε στο MY MANTIS CLUB και “ξεκλειδώστε” την πρωτοποριακή υπηρεσία μας SERVICE PLUS και ένα ξεχωριστό κόσμο προνομίων όπως:

Το CUSTOMIZATION που θα απογειώσει το παιχνίδι σας, αφού θα σετάρουμε τη MANTIS σας δωρεάν και εφ’ όρου ζωής.

Η IN LOVE WITH MANTIS είναι η υπηρεσία μας για ανταλλαγές ή upgrade ρακετών και θα σας διευκολύνει να αποκτήσετε τη MANTIS των ονείρων σας σε προνομιακές τιμές.

Με το MANTIS DEMO σε παγκόσμια πρωτοπορία, σας δίνουμε τη δυνατότητα όχι μόνο μιας απλής δοκιμής, αλλά ενός Custom-Fit Demo "κομμένου και ραμμένου" στα δικά σας μέτρα, με την επιμέλεια του εργαστηρίου RacketSpecialist.gr.

Το MANTIS MAGAZINE είναι το ηλεκτρονικό μας περιοδικό, όπου θα μπορείτε όχι μόνο να διαβάζετε νέα σχετικά με τη MANTIS και παρουσιάσεις προϊόντων, αλλά και να δημοσιεύετε τα δικά σας νέα από εκδηλώσεις ή επιτυχίες που σχετίζονται με τη MANTIS.

Τα MANTIS REVIEWS σας δίνουν τη δυνατότητα να καταγράφετε την εμπειρία σας σχετικά με τα προϊόντα μας.

Στη MANTIS BOUTIQUE θα βρίσκετε εκλεκτά είδη αθλητικού ρουχισμού με κεντημένα λογότυπα για να είστε μοντέλο μέσα και έξω από το γήπεδο.

Το ADVANCED REVIEW powered by RacketSpecialist (με το χαρακτηριστικό banner στη σελίδα του προϊόντος) της MANTIS Sport Greece & Cyprus, σας ενημερώνει για το τί ακριβώς να περιμένετε από κάθε ένα από τα προϊόντα μας.

Με την υπηρεσία 24Η SERVICE με Ολική Αναζωογόννηση η MANTIS σας θα γίνει σαν καινούργια σε μόλις 24 ώρες.

Με το ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ IN-STOCK φροντίζουμε όλα τα ανταλλακτικά της MANTIS σας να είναι άμεσα διαθέσιμα και σε τιμές τόσο προσιτές, που θα μπορείτε να τα αλλάζετε όσο συχνά θέλετε!   

Επισκεφθείτε μας στο www.mantis-sport.gr για να δείτε τα προϊόντα μας και εξουσιοδοτημένα σημεία μεταπώλησης.