Το πήρε στο διπλό, τελικό στο μονό ο Τσοκανής!

 
Το πήρε στο διπλό, τελικό στο μονό ο Τσοκανής!
tn team Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 17:47

Ο Θεόφιλος Τσοκανής συνεχίζει την φανταστική εβδομάδα του στα γήπεδα της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα, κατακτώντας σήμερα τον τίτλο στο διπλό και παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του μονού, στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 12άρια. Στον τελικό του μονού κοριτσιών προκρίθηκε η Ιωάννα Τσεπετονίδου.

Τον πρώτο τίτλο του σε διοργάνωση της Tennis Europe κατέκτησε ο Θεόφιλος Τσοκανής, ο οποίος κέρδισε στον σημερινό τελικό του διπλού μαζί με τον Αναστάση Μωσαϊκό από την Κύπρο, τους επίσης Κύπριους Δημήτρη Χριστοφή και Νίκο Μουντή, με 6-3, 6-1.

Παράλληλα, ο Τσοκανής είναι και στον τελικό του μονού της διοργάνωσης της 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe, που φιλοξενείται στα γήπεδα της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα.

Σήμερα κέρδισε καθαρά για τα ημιτελικά τον Ρουμάνο Andrei Horoba-George με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Timo Monier Vinard.

Ελληνική εκπροσώπηση θα έχουμε και στον τελικό του μονού κοριτσιών, αφού την εκπληκτική της πορεία συνεχίζει και η Ιωάννα Τσεπετονίδου.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία επίσης διεκδικεί τον 1ο τίτλο της σε διοργάνωση της Tennis Europe, κέρδισε σήμερα σε ένα ωραίο παιχνίδι τη Βουλγάρα Isabella Zhecheva με 7-5, 6-3. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Milena Zanoci από τη Μολδαβία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots