Νέες μπάλες από τη MANTIS Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 11:57

mantis0new-balls
Η MANTIS ανακοίνωσε 3 νέα είδη μπάλας μεγαλώνοντας τη γκάμα μπαλών της. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία του τένις διαθέτει πλέον τη MANTIS All Court, την Team Pressureless και την Stage One Mini Green ball σε κίτρινο χρώμα.

Εγκεκριμένη από την ITF, MANTIS All Court είναι κατάλληλη για όλες τις επιφάνειες. Πριν βγει στην παραγωγή πέρασε τεστ από επαγγελματίες σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Έμφαση δόθηκε τόσο στην ευκολία κατά το παίξιμο όσο και στην αντοχή και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις ερωτηθέντων χρηστών. Επιλέχθηκε η καταλληλότερη υψηλής ποιότητας κεντημένη τσόχα και λάστιχο ώστε η μπάλα να μην χάνει εύκολα τον αέρα, να μη “φουντώνει” και να μην φθείρεται εύκολα. “Πέρασε δύσκολα και ποικίλα τεστ και πιστεύουμε να ενθουσιάσει τους παίκτες όσο η MANTIS Tour αλλά και η MANTIS Pro”.

Η νέα υψηλής ποιότητας μπάλα είναι άμεσα διαθέσιμη στην αγορά σε κονσέρβα των 4 μπαλών. Το φθινόπωρο θα διατίθεται και σε κονσέρβα των 3 μπαλών.

H MANTIS Team είναι μια pressureless μπάλα ιδανική για προπόνηση ακόμα και για αγώνες. Με μια ιδιαίτερα ανθεκτική κεντημένη τσόχα για έξτρα αντοχή, η MANTIS Team έχει επιπλέον εξαιρετικής ποιότητας λάστιχο για μεγαλύτερη σταθερότητα, κάτι που έχει εκτιμηθεί από τους χρήστες ανά τον κόσμο. Πλέον είναι διαθέσιμη και σε καλαίσθητη συσκευασία των 4 μπαλών.

Ιδανική για την ανάπτυξη του παιχνιδιού των junior αλλά και για την εκμάθηση ενηλίκων αλλά και είναι η ITF approved Stage One MANTIS Mini Green ball που προστίθεται στην υπάρχουσα ιδιαίτερα δημοφιλή δίχρωμη μπάλα της εταιρίας. Η κίτρινη μπάλα με την χαρακτηριστική πράσινη βούλα έχει μειωμένη πίεση δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στους παίκτες για να κινηθούν.

“Με τη συνδρομή εξιδεικευμένου ανθρώπων από όλο τον κόσμο αναπτύξαμε αυτές τις υψηλής ποιότητας μπάλες σε προσιτές τιμές που ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της εταιρίας”

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο εξιδεικευμένο εργαστήριο ρακετών racketspecialist.gr (κ. Πέτρο Μπίρη) που είναι και ο αντιπρόσωπος της MANTIS για Ελλάδα και Κύπρο, τηλ 24210 83083 και 6977 304748