WTA
Συνεχίζει το σερί της η Collins - 5η σερί ήττα για Jabeur! (vids)

 
Συνεχίζει το σερί της η Collins - 5η σερί ήττα για Jabeur! (vids)
© Credit One Charleston Open
tn team Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 - 20:57

H Danielle Collins κέρδισε την Ons Jabeur με 2-1 σετ και την "εκθρόνισε" από το Charleston Open, φτάνοντας τις 9 συνεχόμενες νίκες στο tour. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα για τη Jabeur, που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Η Collins επικράτησε της Jabuer με 6-3, 1-6, 6-3 και την απέκλεισε από την πρεμιέρα της κιόλας στο 500άρι του Τσάρλστον, όπου είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια πέρσι.

Τα προβλήματα συνεχίζονται για την 29χρονη Τυνήσια, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, που έδειξε σημάδια ανάκαμψης κατακτώντας με εμφατικό τρόπο το 2ο σετ, όμως στο 3ο σετ η Collins κέρδισε τα 3 πρώτα games και δεν κοίταξε πίσω της, για να φτάσει χωρίς να απειληθεί ξανά στη νίκη.

Ήταν η 9η διαδοχική νίκη για την 30χρονη Αμερικανίδα, Νο.22 στον κόσμο, που προέρχεται από την κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας της στο Μαϊάμι.

Η Jabeur αντίθετα συνεχίζει την ελεύθερη πτώση της και μετά την 5η διαδοχική της ήττα, θα χάσει τουλάχιστον 3 θέσεις και θα υποχωρήσει στο Νο.9 του κόσμου την επόμενη εβδομάδα.

Στον 3ο γύρο του Charleston Open, σε μερικές ώρες από τώρα (01:00GR) -μιας και ο αγώνας της με την Jabeur ήταν προγραμματισμένος αρχικά για την Τετάρτη- η Collins θα αντιμετωπίσει την Sloane Stephens, που απέκλεισε τη Leylah Fernandez με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots