WTA
Συνεχίζει δυνατά με 2η straight-sets νίκη η Σάκκαρη (vid)

 
Συνεχίζει δυνατά με 2η straight-sets νίκη η Σάκκαρη (vid)
© BNP Paribas Open
tennisnews team Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 - 3:40

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε και την Dayana Yastremska χωρίς να χάσει σετ, πανηγύρισε την 7η νίκη της στα 8 τελευταία παιχνίδια της και έκλεισε θέση για τις "16" του Μαϊάμι.

Ακόμα μια καλή εμφάνιση, ακόμα μια νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη, που επικράτησε της Dayana Yastremska με 7-5, 6-4 και έκλεισε ένα εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Miami Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, φιναλίστ την περασμένη εβδομάδα στο Indian Wells, έφτασε τις 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια της στο "Sunshine Double", κάνοντας για 1η φορά στην καριέρα της καλή πορεία και στα δυο τουρνουά, αφού τα προηγούμενα χρόνια όποτε πήγαινε καλά στο ένα, δεν τα πήγαινε καλά στο άλλο.

Το ματς με τη Yastremska δεν ήταν εύκολο, αλλά η Σάκκαρη ήταν η καλύτερη παίκτρια στις κρίσιμες στιγμές και όποτε χρειάστηκε περισσότερο. Έσωσε τα 8 από τα 9 break points που αντιμετώπισε η 28χρονη Ελληνίδα, η οποία είδε το 5-3 να γίνεται 5-5 στο 1ο σετ, έμεινε όμως ψύχραιμη και έκανε νέο break για να το πάρει με 7-5.

Στο 2ο σετ έκανε break από το πρώτο game και στο 2ο έσβησε 3 break points για να κάνει το 2-0. Μετά απ' αυτό δεν απειλήθηκε ξανά στο σερβίς της και "κλείδωσε" τη νίκη στο 10ο game για το 6-4 - αν και είχε ευκαιρίες και για double break - μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά αγώνα.

Στον 4ο γύρο του Miami Open, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Jelena Ostapenko και Anna Kalinskaya.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots