WTA
Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής της Σάκκαρη

 
Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής της Σάκκαρη
© Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 - 14:07

Τον πρώην προπονητή της Jessica Pegula θα έχει στο πλευρό της η Μαρία Σάκκαρη τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Σάκκαρη ξεκινάει τη συνεργασία της με τον David Witt, τον πολύ έμπειρο Αμερικανό πρώην προπονητή της Jessica Pegula, που παλιότερα ήταν και για χρόνια προπονητής της Venus Williams.

Θυμίζουμε πως μετά τα τελευταία αποτελέσματα σε Australian Open και στα τουρνουά της Μέσης Ανατολής, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών πήρε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Tom Hill, με τον οποίο συνεργαζόταν για 6 διαδοχικά χρόνια, έχοντας καταφέρει πολλά πράγματα μαζί του και έχοντας δημιουργήσει μια πολύ καλή χημεία.

Η Σάκκαρη θα είναι μαζί με τον Witt τουλάχιστον για τα δυο 1000άρια της Αμερικής, στο Indian Wells (6-17 Μαρτίου) και στο Μαϊάμι (19-31 Μαρτίου) και αν πάει καλά ενδεχομένως και να συνεχιστεί η κοινή τους διαδρομή.

Η υπόλοιπη ομάδα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας συνεχίζει ως έχει, με τον Julien Cagnina, με τον οποίο ξεκίνησε να συνεργάζεται στις αρχές του 2024, να συνεχίζει ως hitting partner της, o Marc Boada ως φυσιοθεραπευτής της και φυσικά ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ως γυμναστής της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots