WTA
Νέα εγκατάλειψη και δάκρυα για την Badosa

 
Νέα εγκατάλειψη και δάκρυα για την Badosa
tn team Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 - 19:14

H Paula Badosa αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ακόμα έναν αγώνα της, με τα δάκρυα στα μάτια της να τα λένε όλα.

Η άτυχη Ισπανίδα τενίστρια, η οποία αδυνατεί να παραμείνει υγιής για μεγάλο χρονικό διάστημα από την άνοιξη του 2023, όταν ξεκίνησε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την πλάτη της, εγκατέλειψε σήμερα ακόμα έναν αγώνα της, για τον 1ο γύρο του Dubai Tennis Championships.

Μόλις είχε χάσει το 1ο σετ με 6-4, η Badosa δεν συνέχισε το ματς, έχοντας και σήμερα έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη. Τα δάκρυα στο πρόσωπό της όταν ήταν ο γιατρός του τουρνουά κοντά της, μιλάνε από μόνα τους.

Θυμίζουμε πως στις αρχές του μήνα είχε εγκαταλείψει ξανά, σε αγώνα για τον 2ο γύρο του Thailand Open στη Hua Hin της Ταϊλάνδης απέναντι στην Diana Shnaider. Στην Ντόχα την προηγούμενη εβδομάδα αποκλείστηκε επίσης στον 2ο γύρο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με τη Leylah Fernandez αλλά μην μπορώντας να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο που είχε στο 1ο σετ, ενώ σήμερα ήταν ο πρώτος της αγώνας στο Ντουμπάι, με την 26χρονη Ισπανίδα να έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά σ' αυτή την προσπάθεια που κάνει να βρει ξανά τον καλό της εαυτό, απέχοντας πλέον έναν χρόνο σχεδόν από το να είναι 100% υγιής. 

Η Lulu Sun, η οποία αγωνίζεται εδώ και λίγα χρόνια για την Ελβετία (άλλαξε εθνικότητα από τη Νέα Ζηλανδία), προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Dubai Tennis Championships, όπου θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Jelena Ostapenko.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots