WTA
Πρεμιέρα με Navarro η Σάκκαρη στο Ντουμπάι (vid)

 
Πρεμιέρα με Navarro η Σάκκαρη στο Ντουμπάι (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 14:16

Τη φορμαρισμένη Emma Navarro θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο WTA 1000 τουρνουά του Ντουμπάι η Μαρία Σάκκαρη.

Η Navarro βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε και σήμερα, στη νίκη της επί της Katerina Siniakova με 4-6, 7-5, 6-4.

H Navarro είχε βρεθεί πίσω με 4-6, 3-5 στο 2ο σετ, αλλά κατάφερε να κερδίσει τα 6 επόμενα games και να αλλάξει ραγδαία την κατάσταση. Η Siniakova επέστρεψε με τη σειρά της από το 2-4 στο 3ο σετ και ισοφάρισε σε 4-4, αλλά η Αμερικανίδα έκανε νέο break στο 10ο game και ολοκλήρωσε την ανατροπή. 

Η 22χρονη Αμερικανίδα είναι μια πολύ επικίνδυνη αντίπαλος, η οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και βρίσκεται στο Νο.23 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, η Navarro είχε κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στο 250άρι του Χόμπαρτ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πολύ καλή πορεία στο 1000άρι της Ντόχας, όπου έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο και ηττήθηκε στα 3 σετ από τη φιναλίστ, Elena Rybakina.

Απέναντι στη Σάκκαρη θα παίξει για 2η φορά η Navarro, η οποία είχε κερδίσει την πρώτη τους συνάντηση το περσινό καλοκαίρι στο Σαν Ντιέγκο, με 6-4, 0-6, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots