WTA
Σαρωτική Swiatek στην 4άδα της Ντόχας (vids)

 
Σαρωτική Swiatek στην 4άδα της Ντόχας (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 19:52

Μια ακόμα εμφατική νίκη πανηγύρισε η Iga Swiatek, η οποία έχασε μόνο 4 games από τη Victoria Azarenka για να μπει στα ημιτελικά του Qatar Open της Ντόχας. Εκεί θα βρίσκεται και η Elena Rybakina.

Η Swiatek είχε μια ακόμα μονόπλευρη αναμέτρηση στην Ντόχα, για να επιβληθεί της Azarenka με 6-4, 6-0 σε 74 μόλις λεπτά και να εξασφαλίσει την παρουσία της στους αυριανούς ημιτελικούς του Qatar Open.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό έως το 3-4 του 1ου σετ υπέρ της Azarenka, με τη Swiatek να πατάει το γκάζι και να κερδίζει 9 συνεχόμενα games μετά απ' αυτό, για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Η Swiatek θα αντιμετωπίσει στον αυριανό ημιτελικό την Karolina Pliskova, που νίκησε τη Naomi Osaka με 7-6 (6), 7-6 (5) και έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες στο tour.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Elena Rybakina με την Anastasia Pavlyuchenkova. H Rybakina παίζει επίσης εκπληκτικό τένις και απέκλεισε την Leylah Fernandez με 6-4, 6-2.

Πολύ καλή εμφάνιση και από την Pavlyuchenkova, που έβαλε τέλος στην πορεία της Danielle Collins, που ξεκίνησε από τα προκριματικά, κερδίζοντας την Αμερικανίδα με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots