WTA
Σάκκαρη: "Το να δουλεύεις με ψυχολόγο δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα"

 
Σάκκαρη: "Το να δουλεύεις με ψυχολόγο δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα"
© TennisFest GNP 2023
tn team Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 - 21:49

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στον πνευματικό τομέα και πως την έχει βοηθήσει η συνεργασία της με ψυχολόγο, όχι μόνο να γίνει καλύτερη παίκτρια αλλά και καλύτερος άνθρωπος.

"Δουλεύω με mental coach τα τελευταία 5-6 χρόνια. Πραγματικά έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι. Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο, για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Αν καταφέρεις και ξεκλειδώσεις κάποια πράγματα εκτός γηπέδου, μετά είναι σίγουρο και πως θα τα πας καλύτερα στο γήπεδο", είπε η Σάκκαρη σε δηλώσεις της στο TV Azteca Deportes πριν από λίγες ημέρες.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, έβαλε και ένα λιθαράκι στο να σταματήσει να υπάρχει αυτό το στίγμα, λέγοντας πως το να πηγαίνεις σε ψυχολόγο δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα, κάθε άλλο.

"Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Θα το σύστηνα σε κάθε άνθρωπο. Το να δουλεύεις με κάποιον ειδικό, δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Σημαίνει ότι θες να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είναι μια σπουδαία επένδυση σ' αυτά που πραγματικά μπορείς να κάνεις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots