WTA
Σάκκαρη: "Ήταν η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου"

 
Σάκκαρη: "Ήταν η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου"
© GNP Seguros WTA Finals
tennisnews team Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 - 7:20

Μετά τον τελευταίο της φετινό αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη έκανε λόγο για τη δυσκολότερη σεζόν της καριέρας της, λέγοντας πως είναι περήφανη που κατάφερε να κερδίσει έναν τίτλο και να παραμείνει στο Top 10 μέχρι το τέλος.

"Πραγματικά πιστεύω πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου. Δεν θέλω να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τερματίσω στο Top 10 για 3η διαδοχική σεζόν. Αλήθεια δεν ξέρω πως το κατάφερα. Μετά το US Open, ήμουν κάπου στην 20ή θέση του Race. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να καταφέρω πράγματα", είπε η Σάκκαρη στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο WTA Finals του Κανκούν, μετά την ήττα της από την Jessica Pegula.

"Τώρα χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα, αλλά χρειάζομαι επίσης και μια καλή προετοιμασία, γιατί υπάρχουν κάποιες παίκτριες που έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να κάνω το βήμα παραπάνω, αν θέλω να επιστρέψω στο Top 3. Το καλό είναι πως όλοι στην ομάδα μου είναι μαζί μου σε αυτό. Θα κάνουμε αλλαγές. Θα κάνουμε κάποια βήματα και θα προσπαθήσουμε. Δεν λέω πως θα τα καταφέρουμε απαραίτητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στο κορυφαίο επίπεδο", πρόσθεσε η Ελληνίδα τενίστρια.

Η Σάκκαρη ανέφερε ακόμα πως δεν ήταν όσο καλά προετοιμασμένη θα ήθελε για το WTA Finals, αλλά είναι περήφανη με τον τρόπο που πάλεψε γενικότερα αυτούς τους τελευταίους μήνες μετά από το US Open, για να κλείσει με μια αισιόδοξη νότα τη σεζόν.

"Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήμουν καλά προετοιμασμένη για το WTA Finals. Δε νιώθω εκεί που θα ήθελα να είμαι σωματικά. Όταν δεν κινούμαι καλά, δεν νιώθω αυτή την ένταση και δεν μπορώ να παίξω το καλύτερό μου τένις. Αλλά είμαι περήφανη με τη σεζόν που έκανα και με το κλείσιμό μου σε αυτή. Ήταν τεράστιο που κέρδισα ένα τουρνουά. Ανυπομονώ, σε λίγες εβδομάδες, για την επόμενη σεζόν."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots