WTA
WTA Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
WTA Finals: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© Toray PPO
tn team Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 - 23:58

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Jessica Pegula στον τελευταίο της αγώνα για αυτή τη σεζόν, ενώ Aryna Sabalenka και Elena Rybakina θα μονομαχήσουν για μια θέση στα ημιτελικά του WTA Finals. Δείτε το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας.

Στις 00:00 τα μεσάνυκτα της Πέμπτης (προς ξημερώματα Παρασκευής) θα αναμετρηθούν Σάκκαρη και Pegula, για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου Bacalar του WTA Finals στο Κανκούν.

Θα είναι η τελευταία αναμέτρηση της Σάκκαρη στη σεζόν, με την Ελληνίδα να έχει μείνει και μαθηματικά εκτός ημιτελικών, αλλά να θέλει φυσικά να κλείσει με ένα καλό αποτέλεσμα τη σεζόν της. Η Pegula από την άλλη θα πάρει την 1η θέση του ομίλου, όποια και αν είναι τα αποτελέσματα της ημέρας.

Για 10η φορά θα αναμετρηθούν στο tour Σάκκαρη και Pegula, με τη Μαρία να προηγείται με 5-4 στις νίκες. Τελευταία φορά είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά του Τόκιο πριν λίγες εβδομάδες, με την Αμερικανίδα να παίρνει τη νίκη με 6-2, 6-3.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας και αυτό που έχει τη βαθμολογική σημασία, θα αναμετρηθούν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, η Sabalenka με τη Rybakina.

Η νικήτρια του αγώνα θα πάρει και τη 2η θέση του ομίλου, επομένως θα προκριθεί στα ημιτελικά του WTA Finals. Θα είναι η 7η συνάντηση των δυο τους, με την Sabalenka να προηγείται με 4-2 στις νίκες, ενώ για τη Λευκορωσίδα η νίκη θα είναι σημαντική και για τη μάχη που δίνει για το Year-end No.1, αφού αν αποκλειστεί από το round robin η Iga Swiatek θα κρατάει πλέον την τύχη του Νο.1 στα δικά της χέρια.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (02/11):

Estadio Paradisus:
19:30 Aoyama/Shibahara [3] v. Melichar-Martinez/Perez [8] Novasports6HD
21:30 Hunter/Mertens [2] v. Krawczyk/Schuurs [5] Novasports6HD
00:00 Jessica Pegula [5] v. Maria Sakkari [8] Novasports6HD
02:00 Aryna Sabalenka [1] v. Elena Rybakina [4] Novasports6HD
04:00 Gauff/Pegula [1] v. Siegemund/Zvonareva [6] Novasports6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots