WTA
Τέλος η σεζόν για την Badosa

 
Τέλος η σεζόν για την Badosa
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 22:44

Η Paula Badosa δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε στο US Open και αποφάσισε να βάλει τέλος στη σεζόν της, ώστε να αναρρώσει πλήρως και να προετοιμαστεί για την επόμενη.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσα από τα social media, η Badosa δεν θα παίξει ούτε στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, αλλά ούτε και σε κανένα άλλο τουρνουά για φέτος, βάζοντας τέλος στη σεζόν της.

"Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πόσο πολύ θέλω να αγωνίζομαι και πόσο δύσκολο έκανε αυτό την απόφασή μου. Προσπαθήσαμε τα πάντα μαζί με την ομάδα μου, αλλά ο πόνος δεν με αφήνει να προχωρήσω. Ευχαριστώ τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό μου, τα λέμε την επόμενη χρονιά, δυνατότερη από ποτέ", έγραψε στην ανακοίνωσή της η Ισπανίδα.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Paula Badosa (@paulabadosa)

Από το τουρνουά της Ρώμης τον Μάιο έχει να κάνει ολοκληρωμένο τουρνουά η Badosa, η οποία τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει έναν δύσκολο τραυματισμό στην πλάτη.

Θυμίζουμε πως είχε κάνει απόπειρα να αγωνιστεί και στο Wimbledon πριν από 2 περίπου μήνες, εκεί κατάφερε να προκριθεί στον 2ο γύρο, όμως αποδείχτηκε πως βιάστηκε να επιστρέψει και στον αγώνα της με τη Marta Kostyuk τα προβλήματα επανήλθαν και αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και τελικά να μείνει εκτός για όλο το υπόλοιπο του 2023.

Στόχος πλέον για την 25χρονη είναι να αναρρώσει πλήρως και να κάνει μια καλή προετοιμασία για τη νέα σεζόν, που αναμένεται γεμάτη και συναρπαστική, αφού θα έχει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots