WTA
Σάκκαρη: "Μίλησα στο ball boy για να χαλαρώσω"

 
Σάκκαρη: "Μίλησα στο ball boy για να χαλαρώσω"
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 6:27

Η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πως μίλησε λίγο με το ball boy όταν έχασε το διπλό match point στον αγώνα της με την Danielle Collins για να χαλαρώσει και αυτό τη βοήθησε να ανασυγκροτηθεί και να τελειώσει τον αγώνα.

"Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, έπρεπε να φανώ γενναία όταν έπρεπε. Είχα ευκαιρίες προφανώς από το 1ο σετ που δεν τις εκμεταλλεύτηκα, είχα set point, αλλά δούλεψα πολύ καλά με τον εαυτό μου στο 2ο και στο 3ο σετ", είπε η Σάκκαρη στο court, μετά τη νίκη της με 5-7, 6-3, 6-3 επί της Collins στη Γουαδαλαχάρα.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-3, 40-15 στο 3ο σετ, όμως έχασε το πρώτο της match point και έκανε διπλό λάθος στο δεύτερο. Σε εκείνο το επικίνδυνο σημείο, κατάφερε να αποφύγει τις περιπέτειες κερδίζοντας τους δυο επόμενους πόντους και τελειώνοντας το ματς.

"Μίλησα στο ball boy για να χαλαρώσω. Τις περισσότερες φορές λέω ευχαριστώ στα παιδιά, αλλά εκείνη τη φορά ήμουν πιο ομιλιτική, πήρα λίγο χρόνο και αυτό με βοήθησε να απελευθερωθώ λίγο από το άγχος και να πάρω λίγη ενέργεια", είπε η Σάκκαρη, αναφερόμενη στο τι έκανε μετά το 40-40.

Τέλος, η Σάκκαρη έκανε και ένα σχόλιο για τον κόσμο της Γουαδαλαχάρα, που την υποστήριξε σε πολύ μεγάλο βαθμό και σήμερα: "Επαναλαμβάνομαι, όμως δεν πειράζει. Παιδιά είστε απίθανοι, η ενέργεια και το πάθος σας, η κουλτούρα σας είναι μοναδική. Μου θυμίζει τη δική μου, την ελληνική κουλτούρα. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, απλά σε μια λατινική εκδοχή."

Με τη νίκη της επί της Collins, η Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα και θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00GR) τη Veronika Kudermetova, στον αγώνα που θα κρίνει και ποια θα πάρει την πρόκριση στο WTA Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots