WTA
Πρεμιέρα με Vekic η Σάκκαρη

 
Πρεμιέρα με Vekic η Σάκκαρη
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 14:30

Την Donna Vekic θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο San Diego Open η Μαρία Σάκκαρη.

Την καλή της φίλη, Donna Vekic, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο της αγώνα στο Σαν Ντιέγκο η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στο τουρνουά την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Θυμίζουμε πως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε wild card από τη διοργάνωση του Σαν Ντιέγκο, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από την Οστράβα. Το τουρνουά του Σαν Ντιέγκο αποτελεί μια ευκαιρία για τη Μαρία να μαζέψει κάποιους επιπλέον βαθμούς και να πλησιάσει στην πρόκριση στο WTA Finals, που είναι ο μεγάλος της στόχος γι' αυτή τη σεζόν.

Στον 1ο γύρο κληρώθηκε να παίξει με μια qualifier και αυτή θα είναι η Vekic, η οποία κέρδισε τα ξημερώματα της Δευτέρας τη Lauren Davis με 7-6 (3), 6-4, σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες. Η 26χρονη Κροάτισσα, Νο.77 αυτή τη στιγμή στον κόσμο και Νο.19 στο παρελθόν, είχε κερδίσει και τον πρώτο της αγώνα στα δυο σετ, ενάντια στην Elizabeth Mandlik, με 6-4, 6-3.

H Vekic έχει καλό ρεκόρ απέναντι στη Σάκκαρη, αφού την έχει κερδίσει 4 φορές σε 6 αναμετρήσεις (4-2). Την είχε κερδίσει μάλιστα στις 2 τελευταίες συναντήσεις τους, στο Πεκίνο το 2018 με 6-1, 6-4 και στην Αδελαΐδα το 2020 με 2-6, 7-5, 6-1. Ωστόσο δεν έχουν αναμετρηθεί οι δυο τους εδώ και 3 χρόνια σχεδόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots