WTA
Επέστρεψε στις επιτυχίες η Sabalenka, εκτός Badosa και Azarenka (vids)

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 - 21:05

Η Aryna Sabalenka επέστρεψε στη δράση μετά από την Αυστραλία και πραγματοποίησε έναν αψεγάδιαστο αγώνα, για να κερδίσει μέσα σε 74 λεπτά τη Marta Kostyuk. Στον 2ο γύρο του Ντουμπάι προκρίθηκε και η Garbine Muguruza, πρόωρα αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση οι Paula Badosa και Victoria Azarenka.

Η Sabalenka, No.1 στο ταμπλό του Dubai Tennis Championships, συνέτριψε την προερχόμενη από τα προκριματικά Kostyuk με 6-4, 6-2 σε 1 ώρα και 14 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 2ο γύρο η Λευκορωσίδα θα δώσει ένα ακόμα πολύ δυνατό παιχνίδι, απέναντι στην Petra Kvitova, που χθες συνέτριψε με τη σειρά της την Camila Giorgi με 6-2, 6-0.

Πολύ νωρίς αποχαιρέτησε τη διοργάνωση η Νο.3 του ταμπλό, Paula Badosa, που ηττήθηκε από μια άλλη qualifier, τη Ρουμάνα Elena-Gabriela Ruse, με 6-3, 5-7, 6-4. Μετά από μια μεγάλη εμφάνιση και αναμφίβολα την σημαντικότερη νίκη της καριέρα της, η Ruse θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τη συμπατριώτισσά της, Simona Halep.

Εκτός έμεινε και η Victoria Azarenka, που ηττήθηκε από τη Veronika Kudermetova με 6-3, 6-4. Η Ρωσίδα θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Garbine Muguruza, που δυσκολεύτηκε από την Katerina Siniakova αλλά πήρε τη νίκη στο 3ο σετ, με 7-6 (5), 2-6, 6-2.

Σκούρα τα βρήκε και η Ons Jabeur, που έκαμψε όμως στο τέλος την αντίσταση της πολύ έμπειρης Vera Zvonareva, με 6-2, 2-6, 7-5. Η Jabeur, No.8 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Jessica Pegula, που κέρδισε από χθες την Coco Gauff με 6-4, 6-4.

Όλα τα αποτελέσματα του 1ου γύρου και το ταμπλό του Dubai Tennis Championships

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots