WTA
Με Golubic η Σάκκαρη στην πρεμιέρα (vid)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: J&T Banka Ostrava Open
tn team Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 - 9:30

Τη Viktorija Golubic θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη. Καλή εμφάνιση από την Kim Clijsters, που κέρδισε ένα σετ απέναντι στην Katerina Siniakova, αλλά δεν πήρε την πρόκριση.

Η Golubic κέρδισε την Αργυρή Ολυμπιονίκη του Ρίο Marketa Vondrousova με 6-1, 4-6, 6-3 και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του BNP Paribas Open στο Indian Wells, όπου την περίμενε η Μαρία Σάκκαρη.

Θυμίζουε πως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, προκρίθηκε με bye στον 2ο γύρο. Με μια καλή πορεία στο Indian Wells η Σάκκαρη θα εξασφαλίσει από τώρα την πρόκρισή της στο WTA Finals, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ξεχώρισε η μεγάλη νίκη της Astra Sharma επί της Donna Vekic με 6-4, 2-6, 6-3. Η 26χρονη Αυστραλή, η οποία ξεκίνησε την πορεία της από τα προκριματικά του τουρνουά, θα παίξει στον 2ο γύρο με την Daria Kasatkina.

Καλό παιχνίδι έκανε η Kim Clijsters, που δεν μπόρεσε όμως να διατηρήσει την ίδια ένταση ως το τέλος, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Katerina Siniakova με 6-1, 2-6, 6-2. Στον 2ο γύρο η Siniakova θα παίξει με την Angelique Kerber, Νο.10 στο ταμπλό.

Η Ajla Tomljanovic συνέτριψε την Usue Maitane Arconada με 6-0, 6-2 και θα παίξει στον 2ο γύρο με την Garbine Muguruza, ενώ η Caroline Garcia επέστρεψε από σετ πίσω, κέρδισε την Kirsten Flipkens με 5-7, 6-4, 6-0 και θα αντιμετωπίσει την Coco Gauff στον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots