WTA
Θετική στην Covid-19 η Sabalenka, χάνει το Indian Wells

 
Θετική στην Covid-19 η Sabalenka, χάνει το Indian Wells
tn team Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 - 10:39

H Aryna Sabalenka βγήκε θετική στην Covid-19 και δεν θα αγωνιστεί στο Indian Wells, με συνέπεια να χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα για να διεκδικήσει το Year-end No.1.

"Δυστυχώς το τεστ που έκανα για την Covid-19 στο Indian Wells βγήκε θετικό και δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ. Ξεκίνησα την καραντίνα και θα μείνω εδώ μέχρι να είμαι καθαρή από τους γιατρούς και τους υγειονομικούς. Μέχρι τώρα νιώθω καλά, αλλά είμαι λυπημένη που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ φέτος", έγραψε στην ανακοίνωσή της η Λευκορωσίδα τενίστρια, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες απέσυρε τη συμμετοχή της και η Ashleigh Barty από το τουρνουά, επομένως δεν θα είναι στο ταμπλό του Indian Wells οι δυο κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο Νο.1 του ταμπλό θα είναι η Karolina Pliskova, η οποία έχει καλύτερες πιθανότητες για να διεκδικήσει το Year-end No.1 από την Sabalenka πλέον, ενώ στο Νο.2 θα είναι η Iga Swiatek. Μια θέση στο ταμπλό θα κερδίσει και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα βρεθεί στο Νο.6 του ταμπλό. Θυμίζουμε πως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται για 1η φορά στην καριέρα της στο Top 10 και συγκεκριμένα στο Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots