WTA
Κυριάρχησε η Σάκκαρη στην πρεμιέρα (vids)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 21:31

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, κυριαρχώντας στην πρεμιέρα της στο Miami Open απέναντι στην Arantxa Rus, για να μπει στις "32" καλύτερες της διοργάνωσης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της Rus με 6-2, 6-3 σε 74 μόλις λεπτά, για να πάρει μια γρήγορη και άνετη πρόκριση για τον 3ο γύρο του Miami Open στο Μαϊάμι.

 
H Σάκκαρη είχε έναν άψογο αγώνα από τη γραμμή του σερβίς και δεν απειλήθηκε στιγμή από την Rus. Στο 2ο σετ έχασε μόλις 5 πόντους σε όλα τα service games της (16/21), ενώ και στο 1ο σετ, παρόλο που έχασε 8 πόντους (16/24), δεν επέτρεψε στην Ολλανδέζα να φτάσει σε break point.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια "έσπασε" επίσης 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς της αντιπάλου της, αξιοποιώντας τα 4 από τα 12 break points που είχε συνολικά στο παιχνίδι. Στο 1ο σετ έκανε break στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2), ενώ στο 2ο σετ ξανά στο 3ο (2-1) και στο 9ο game (6-3), με την Rus να ολοκληρώνει το ματς με το 7ο διπλό λάθος της. 


Η Σάκκαρη, η οποία ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν της, πέτυχε την 9η νίκη της για το 2021, σε 14 αναμετρήσεις (9-5). Στο προηγούμενο τουρνουά της στο Ντουμπάι, είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο από την Barbora Krejcikova, που μετέπειτα έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να παίρνει και την 1η της νίκη μετά από 2 διαδοχικές ήττες.

Η επιστροφή της αυτή στις επιτυχίες, τη βάζει στον 3ο γύρο του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Kiki Bertens, No.10 στο ταμπλό, είτε την προερχόμενη από τα προκριματικά Liudmila Samsonova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots