WTA
"Κλήρωσε" για Σάκκαρη στη Μελβούρνη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tennisnews team Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 - 10:34

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Grampians Trophy της Μελβούρνης, στο οποίο συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη. Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώθηκε το ταμπλό.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Αμερικανίδα Ann Li, Νο.99 στην παγκόσμια κατάταξη, έχοντας φυσικά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και το βάρος του φαβορί.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα παίξει στον 2ο γύρο με μια εκ των Heather Watson και Veronika Kudermetova, ενώ στα προημιτελικά ο δρόμος της διασταυρώνεται με αυτόν της Belinda Bencic, Νο.2 στο ταμπλό.

Στα ημιτελικά, Σάκκαρη και Bencic έχουν πιθανές αντίπαλες τις Elena Rybakina και Jennifer Brady, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό, βρίσκονται "βαριά" ονόματα, όπως αυτά των Bianca Andreescu, Victoria Azarenka, Anett Kontaveit και Angelique Kerber. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Andreescu θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της είτε την Sloane Stephens είτε την ταλαντούχα Leylah Fernandez.

Θυμίζουμε πως το Grampians Trophy, το οποίο θα ξεκινήσει την Τετάρτη και δεν θα έχει προκριματικά, πρόκειται για το τρίτο τουρνουά WTA που θα γίνει αυτή την εβδομάδα και δημιούργηθηκε εκτάκτως για τις παίκτριες που τέθηκαν σε καθεστώς αυστηρής καραντίνας τις 2 τελευταίες εβδομάδες και δεν είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:

[1] Andreescu - Kerber [8]
[3] Azarenka - Kontaveit [6]
[7] Brady - Rybakina [4]
[5] Sakkari - Bencic [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Grampians Trophy

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots