WTA
Σάκκαρη στο TN: Ο λόγος που δε θα παίξει στη Ρώμη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Darren Carroll | USTA
tennisnews team Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:08

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο tennisnews.gr για τη δύσκολη απόφαση που πήρε, να μην αγωνιστεί στη Ρώμη την επόμενη εβδομάδα.

Πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Σάκκαρη ανακοίνωσε πως δεν θα ταξιδέψει στη Ρώμη για το Internazionali BNL d' Italia της φετινής χρονιάς. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, ημιφιναλίστ πέρσι στη Ρώμη, εξήγησε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα και από τη στιγμή που έδωσε αρκετά παιχνίδια στη Νέα Υόρκη, θεώρησε με την ομάδα της πως θα ήταν καλύτερο να αφιερώσει τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία της για το Roland Garros.

"Ήταν όλα πολύ βιαστικά, θα έπρεπε να είμαι εκεί αύριο το αργότερο και τώρα μόλις προσγειώθηκα Αθήνα. Από τη στιγμή που έχω πολλούς αγώνες στα πόδια μου, θεωρήσαμε καλύτερω να ξεκουραστώ και να προετοιμαστώ σωστά για το Roland Garros", αποκάλυψε η Μαρία στο tennisnews.gr.

"Δεν ήταν εύκολη απόφαση, καθώς η Ρώμη είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και πάντα παίζω καλά, αλλά αυτό ήταν το σωστό", πρόσθεσε.

H Σάκκαρη, η οποία έφτασε στα προημιτελικά του Western & Southern Open και στον 4ο γύρo του US Open, θα προετοιμαστεί στην Αθήνα για το Roland Garros, το οποίο ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots