WTA
Προετοιμάζεται για Νέα Υόρκη η Σάκκαρη (vid)

 
Προετοιμάζεται για Νέα Υόρκη η Σάκκαρη (vid)
Προετοιμάζεται για Νέα Υόρκη η Σάκκαρη (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 - 20:59

Η Μαρία Σάκκαρη έχει επιστρέψει στην Αθήνα και προετοιμάζεται για τα δυο αμερικανικά τουρνουά που θα λάβουν χώρα αργότερα αυτό το μήνα στη Νέα Υόρκη.

Αλλαγή σχεδίων προέκυψε για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά από την πρόωρη ήττα της στο Palermo Ladies Open από την Kristyna Pliskova και την αποχώρησή της από το Παλέρμο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Prague Open, το τουρνουά της Πράγας που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε χωμάτινα γήπεδα, και επέστρεψε στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για την Αμερική.

Αυτή περιλαμβάνει φυσικά σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής με τον γυμναστή της, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, και προπονήσεις στα σκληρά γήπεδα του ΤΑΤΟΪ Club.

(βίντεο: Instagram @sakkattack7)

Σε μερικές ημέρες η Μαρία αναμένεται να κάνει και το μεγάλο ταξίδι για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νέα Υόρκη. Θυμίζουμε πως το Western & Southern Open ξεκινάει στις 20 Αυγούστου και η Ελληνίδα παίκτρια έτσι όπως έχουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, βρίσκεται στο Νο.14 του ταμπλό. Το US Open ξεκινάει στις 31 Αυγούστου.

Φωτογραφία: WTA / Jimmie48

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots