WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Παλέρμο

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Παλέρμο
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Παλέρμο
tennisnews team Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 - 20:56

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αναμετρήσεις για το κυρίως ταμπλό του Palermo Ladies Open και η πρώτη κλήρωση επίσημης διεθνούς διοργάνωσης μετά από 5 μήνες είναι γεγονός! Δείτε την αναλυτικά.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα δώσει στο Παλέρμο τον πρώτο της αγώνα από το τέλος του Φεβρουαρίου, όταν είχε κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τη 16άδα του Qatar Total Open στη Ντόχα, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Palermo Ladies Open την Kristyna Pliskova, Νο.69 στην παγκόσμια κατάταξη.

H 25χρονη Ελληνίδα, που βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό και στο Νο.20 του κόσμου, έχει πιθανές αντίπαλες στον 2ο γύρο την Ιταλίδα Sara Errani, που πήρε wild card από τη διοργάνωση και τη Ρουμάνα Sorana Cirstea.

Στα προημιτελικά, ο δρόμος της πρωταθλήτριάς μας διασταυρώνεται με αυτόν της Ρωσίδας Ekaterina Alexandrova, No.8 στο ταμπλό, ενώ στα ημιτελικά με της Marketa Vondrousova (No.2) και της Dayana Yastremska (No.7). Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες μόνο στον τελικό για τη Μαρία, είναι οι Petra Martic (No.1), Anett Kontaveit (No.4), Elise Mertens (No.5) και Donna Vekic (No.6).

Αναλυτικά το ταμπλό του Palermo Ladies Open:

Φωτογραφία: Instagram (@sakkattack7)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots