WTA
Προετοιμάζεται για Παλέρμο η Σάκκαρη (vid)

 
Προετοιμάζεται για Παλέρμο η Σάκκαρη (vid)
Προετοιμάζεται για Παλέρμο η Σάκκαρη (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 - 18:40

H Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζεται σε Monte-Carlo και Ιταλία, ενόψει του Palermo Ladies Open στο Παλέρμο, όπου θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη της επιστροφή στο tour σε περίπου 2 εβδομάδες.

Μόλις δυο εβδομάδες απέμειναν για να επιστρέψει στο WTA Tour, ξεκινώντας από το Palermo Ladies Open, το χωμάτινο International τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο Παλέρμο από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου.

Η Μαρία Σάκκαρη, αφού δούλεψε σκληρά για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, στα χωμάτινα γήπεδα του ΤΑΤΟΪ Club και στους χώρους των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, πέρασε στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας της, στο οποίο κάνει προπονήσεις στο Monte-Carlo, αλλά και στο Bordighera Tennis Club της βόρειας Ιταλίας.

Σε μια εβδομάδα περίπου θα ταξιδέψει για τη Σικελία και το Παλέρμο, όπου θα δώσει και τον πρώτο της αγώνα μετά από 5 μήνες και κάτι. Θυμίζουμε πως το Palermo Ladies Open θα έχει αρκετά δυνατές συμμετοχές, όπως είναι αυτές των Simona Halep, Elise Mertens, Johanna Konta, Marketa Vondrousova, Petra Martic, Anett Kontaveit και Donna Vekic.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots