WTA
Ντόχα: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Ντόχα: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
Ντόχα: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
tennisnews team Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 - 11:36

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Aryna Sabalenka σε έναν επαναληπτικό της μάχης τους στο Ντουμπάι, για μια θέση στα προημιτελικά του Qatar Total Open.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Sabalenka θα αρχίσει στις 16:30 το απόγευμα ώρα Ελλάδας και θα είναι η δεύτερη συνάντησή τους σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Λευκορωσίδα είχε κερδίσει τη Μαρία με 6-2, 4-6, 6-1, για τον 1ο γύρο του Dubai Tennis Championships. Συνολικά, η Sabalenka προηγείται με 2-1 νίκες και αυτή θα είναι η 4η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο της Ντόχας θα αρχίσει στις 13:00 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση της Petra Kvitova με τη Jelena Ostapenko. Στις 14:30, η Amanda Anisimova θα αντιμετωπίσει τη Svetlana Kuznetsova.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας της Belinda Bencic με τη Yulia Putintseva, ενώ στις 18:00 θα αρχίσει το παιχνίδι της Karolina Pliskova με την Ons Jabeur. Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, η φορμαρισμένη Garbine Muguruza θα αντιμετωπίσει την ταλαντούχα Dayana Yastremska.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Centre Court:
13:00 Jelena Ostapenko v Petra Kvitova
14:30 Amanda Anisimova v Svetlana Kuznetsova
16:00 Yulia Putintseva v Belinda Bencic
18:00 Karolina Pliskova v Ons Jabeur
20:00 Garbine Muguruza v Dayana Yastremska

Court 1:
14:30 Kiki Bertens v Saisai Zheng
16:30 Maria Sakkari v Aryna Sabalenka

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots