Συνεχίζει την υπεράσπιση η Rybakina (vids)

 
Συνεχίζει την υπεράσπιση η Rybakina (vids)
© AELTC / Edward Whitaker
tn team Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 - 23:55

H Elena Rybakina κέρδισε εύκολα την Katie Boulter στο τελευταίο ματς της ημέρας και συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τίτλο της στο Wimbledon. Νωρίτερα, στον 4ο γύρο μπήκαν και οι Aryna Sabalenka και Ons Jabeur.

Η Rybakina έχασε μόνο 2 games από την Boulter, την οποία συνέτριψε με 6-1, 6-1 σε 56 λεπτά στο Centre Court, στο ματς που έκλεισε για σήμερα τη δράση στα γήπεδα του All England Club.

Με 7 άσους και 19 winners ολοκλήρωσε το παιχνίδι της η Rybakina, η οποία δεν κινδύνεψε σε κανένα service game της, ενώ αξιοποίησε τα 4 από τα 5 break point της, για να "σπάσει" 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς της Βρετανίδας.

Στον 4ο γύρο η περσινή πρωταθλήτρια θα δώσει ένα πολύ δυνατό τεστ με την Beatriz Haddad Maia, Νο.13 στο ταμπλό, που νωρίτερα σήμερα κέρδισε την Sorana Cirstea με 6-2, 6-2.

Η Aryna Sabalenka πέρασε επίσης στις "16", κερδίζοντας χωρίς πρόβλημα την Anna Blinkova με 6-2, 6-3. Επόμενη αντίπαλη για τη Λευκορωσίδα θα είναι η Ekaterina Alexandrova, που κέρδισε την Dalma Galfi με 6-0, 6-4.

Η Ons Jabeur επέστρεψε από σετ πίσω για να επικρατήσει της Bianca Andreescu με 3-6, 6-3, 6-4 και θα παίξει στον 4ο γύρο με τη 2 φορές πρωταθλήτρια, Petra Kvitova, που κέρδισε την Natalija Stevanovic με 6-3, 7-5.

Τέλος, η Madison Keys επιβλήθηκε της Marta Kostyuk με 6-4, 6-1 και θα περιμένει τον αγώνα της 16χρονης Mirra Andreeva με την Anastasia Potapova, που αναβλήθηκε για αύριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots