Κύργιος: "Τώρα πάω για Call of Duty και μετά θα επιστρέψω για να παίξω" (vid)

 
Κύργιος: "Τώρα πάω για Call of Duty και μετά θα επιστρέψω για να παίξω" (vid)
tn team Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 - 18:29

Ειλικρινής και αφοπλιστικός ο Νικ Κύργιος, που μπορεί να απολαμβάνει όπως είπε την ατμόσφαιρα στο Wimbledon και να έκανε μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του, δεν παύει όμως να βλέπει το ταξίδι του στο Λονδίνο σαν... διακοπές, συνεπώς κύριο μέλημά του παραμένει να περάσει καλά.

"Όχι κι άσχημα για τενίστας μερικής απασχόλησης", είπε γελώντας και κάνοντας και το υπόλοιπο γήπεδο να γελάσει ο Κύργιος, στο ξεκίνημα της on-court συνέντευξης μετά τη νίκη του επί του Ugo Humbert. Αυτή ήταν η 1η του αναμέτρηση από τις 12 Φεβρουαρίου και το Wimbledon είναι το 3ο τουρνουά που συμμετέχει απ' όταν ξέσπασε η πανδημία, περίπου τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

"Είναι πολύ καλό παιδί (ο Humbert), είχε μια απίστευτη εβδομάδα στο Χάλε, οπότε ήξερα πως θα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν δυσκολεύτηκα να φύγω από την Αυστραλία για το Wimbledon, λατρεύω αυτό το τουρνουά, μ' αρέσει να παίζω μπροστά σε κόσμο, ήταν εύκολη απόφαση για μένα", πρόσθεσε ο Ελληνοαυστραλός.

Για την κατάστασή του και τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας, ο Κύργιος είπε: "Ήταν δύσκολη μέρα χθες. Έβρεχε, νόμιζα ότι θα ακυρωθεί ο αγώνας, έφαγα πολύ! Μετά χθες το βράδυ ένιωθα τόσο πολύ πόνο, απλά σύρθηκα στο κρεβάτι και κοιμήθηκα, πάει καιρός από την τελευταία φορά που έπαιξα. Αλλά μετά ήταν εύκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να έρθω να παίξω, είναι πολύ διασκεδαστικό με το κοινό εδώ."

Όσο για πρόσφατη δήλωση που έκανε, πως κατά κάποιο τρόπο πήγε για... διακοπές στο Λονδίνο, είπε: "Ήρθα για να αλλάξω παραστάσεις. Θα πάω τώρα στο ξενοδοχείο, θα παίξω Call of Duty με τη φίλη μου και θα επιστρέψω ξανά να παίξω. Είναι τόσο απλό."

Ο Κύργιος θα πρέπει να επιστρέψει αύριο στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τον Gianluca Mager για τον 2ο γύρο του μονού, ενώ θυμίζουμε πως έχει δηλώσει συμμετοχή και στο μεικτό, όπου θα παίξει μαζί με τη Venus Williams.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots