Ρεβάνς για Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © AELTC
tn team Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 - 23:02

O Daniil Medvedev πήρε τη ρεβάνς από τον Jan-Lennard Struff για την ήττα του πριν 2 εβδομάδες στο Χάλε, κερδίζοντας τον Γερμανό στα 4 σετ στη δύσκολη πρεμιέρα του στο Wimbledon.

Για ακόμα μια φορά ο Medvedev δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στον Struff, όμως τώρα τον κέρδισε, με 6-4, 6-1, 4-6, 7-6 (3).

Θυμίζουμε πως πριν 2 εβδομάδες οι δυο παίκτες αναμετρήθηκαν ξανά, για τον 1ο γύρο του Halle Open, με τον Ρώσο να χάνει εκείνο το παιχνίδι - στην πρεμιέρα του στη σεζόν του γρασιδιού - με 2-0 σετ.

Σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με τον Medvedev, που φυσικά πήρε ώθηση και από την πολύ καλή εβδομάδα του στη Μαγιόρκα και την κατάκτηση του Mallorca Championships, να χάνει μόνο 5 games στα πρώτα δυο σετ.

Στη συνέχεια ο Struff ανέβασε τα ποσοστά του από τη γραμμή του σερβίς και την απόδοσή του, πήρε το 3ο σετ και οδήγησε το 4ο στο tie-break, όμως ο Medvedev ήταν σε θέση να το πάρει με 7-3 και απέφυγε τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Ο Medvedev δεν έχει καλή παράδοση στο γρασίδι, αλλά έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλά σ' αυτή την επιφάνεια. Την Πέμπτη θα διεκδικήσει την είσοδό του στον 3ο γύρο για 3η διαδοχική χρονιά, αυτή ωστόσο είναι και η καλύτερη πορεία που έχει στο Wimbledon. Θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Carlos Alcaraz με τον Yasutaka Uchiyama.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots