Τα δάκρυα της Sabalenka όταν μίλησε για την οικογένειά της (vids)

 
Τα δάκρυα της Sabalenka όταν μίλησε για την οικογένειά της (vids)
tn team Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 - 3:07

H Aryna Sabalenka δυσκολεύτηκε σε ολόκληρη την ομιλία της μετά τον τελικό του US Open, όμως ειδικά όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά της, που δεν ήταν κοντά της στη Νέα Υόρκη, λύγισε τελείως από τα συναισθήματά της.

"Θέλω να στείλω πολλή αγάπη στην οικογένειά μου που είναι ξύπνιοι και παρακολουθούν... συγγνώμη γι' αυτό το αποτέλεσμα", κατάφερε να πει με δυσκολία και μετά από παύσεις η Sabalenka, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει το κλάμα της.

Η Λευκορωσίδα πάντως, προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ και πριν λίγο στο ξεκίνημα της ομιλίας της, μετά από ένα παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού, είπε: "Θα μπορούσατε να με υποστηρίξετε έτσι και στο ματς!"

Χιούμορ έκανε και αργότερα, όταν απευθύνθηκε στην ομάδα της: "Σας ευχαριστώ παιδιά! Ξέρουν πως θα απολυθούν μετά απ' αυτό το τουρνουά! Όχι... όπως πάντα, θα επιστρέψουμε δυνατότεροι."

Για την πρωταθλήτρια του US Open, Coco Gauff, είπε: "Θέλω να συγχαρώ την Coco, έπαιξες απίστευτα. Αξίζεις αυτόν τον τίτλο και είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν πολλοί ακόμα. Μακάρι να παίξουμε μαζί κι άλλους τελικούς στο μέλλον, με διαφορετικό αποτέλεσμα ελπίζω (γέλια)!"

Ολόκληρη η ομιλία της Sabalenka:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots