US Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
US Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
© USTA
tn team Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:26

Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του US Open, με την αναμέτρηση του Carlos Alcaraz με τον Alexander Zverev να ξεχωρίζει. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο Arthur Ashe Stadium, με την αναμέτρηση της Aryna Sabalenka με την Qinwen Zheng. Η Sabalenka, το νέο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα διεκδικήσει την 3η διαδοχική πρόκριση στα ημιτελικά του US Open, με την Κινέζα να παίζει για 1η φορά σε έναν προημιτελικό σε Grand Slam. Αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Γύρω στις 21:00 θα αρχίσει η αναμέτρηση του Daniil Medvedev με τον Andrey Rublev. Ο Medvedev θα διεκδικήσει την 4η πρόκρισή του στα ημιτελικά του US Open στα 5 τελευταία χρόνια, ενώ ο Rublev θα διεκδικήσει την 1η πρόκρισή του σε ημιτελικό Grand Slam, στην 9η συμμετοχή του στα προημιτελικά. Αυτή θα είναι η 8η συνάντηση των δυο Ρώσων, με τον Medvedev να προηγείται στις νίκες με 5-2.

Στις 02:00 τα ξημερώματα θα συνεχιστεί το πρόγραμμα, με τον αγώνα της Marketa Vondrousova με τη Madison Keys. Μετά την κατάκτηση του Wimbledon, η Vondrousova παραμένει αήττητη σε Grand Slam και θα παίξει για 1η φορά στα προημιτελικά του US Open. H Keys θα παίξει 3η φορά, μετά το 2017 και το 2018, όταν είχε φτάσει μέχρι τον τελικό και τα ημιτελικά αντίστοιχα. Θα αναμετρηθούν για 1η φορά στο tour οι δυο παίκτριες.

Τέλος, το πρόγραμμα θα κλείσει με την πολύ μεγάλη αναμέτρηση του Carlos Alcaraz με τον Alexander Zverev. Ο Alcaraz, πρωταθλητής πέρσι στο US Open, είναι το μεγάλο φαβορί, με τον Zverev, φιναλίστ το 2020 στη Νέα Υόρκη, να δείχνει πως είναι ξανά στα καλύτερά του. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Zverev έχει κερδίσει τον Alcaraz 3 φορές στις 5 συναντήσεις τους (3-2), αν και στις 3 τελευταίες ο Ισπανός έχει κερδίσει τις 2.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (06/09):

Arthur Ashe Stadium:
19:00 Qinwen Zheng [23] v. Aryna Sabalenka [2] Eurosport 1HD
21:00 Daniil Medvedev [3] v. Andrey Rublev [8] Eurosport 1HD
02:00 Marketa Vondrousova [9] v. Madison Keys [17] Eurosport 1HD
04:00 Carlos Alcaraz [1] v. Alexander Zverev [12] Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots