Προβάδισμα για Παπαμιχαήλ - διεκόπη το ματς

 
Προβάδισμα για Παπαμιχαήλ - διεκόπη το ματς
tn team Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 8:34

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του 1ου σετ απέναντι στη Vera Zvonareva, ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε οριστικά λόγω βροχής και θα συνεχιστεί σήμερα.

Η Παπαμιχαήλ για μια ακόμα φορά ήταν σε καλή μέρα και έδειχνε ικανή να πάρει μια μεγάλη πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του US Open, απέναντι στην πολύ δυνατή Vera Zvonareva.

Σε ένα παιχνίδι που ήδη άργησε να ξεκινήσει εξαιτίας της βροχής και εν συνεχεία είχε μερικές μικρές διακοπές για τον ίδιο λόγο, η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια πήρε ένα προβάδισμα με 5-4, 30-0 στο σερβίς της Zvonareva, που θα πρέπει να βγει από μια πολύ δύσκολη θέση για να μην χάσει το 1ο σετ στην επανεκκίνηση του ματς.

Η Παπαμιχαήλ υπέστη break στο 1ο κιόλας game της αναμέτρησης, απάντησε όμως στο αμέσως επόμενο και ισοφάρισε σε 1-1. Μετά απ' αυτό δεν κινδύνεψε ξανά στο σερβίς της, ενώ φαινόταν πολύ πιο απειλητική για να κάνει εκείνη το break.

Στο 8ο game η 38χρονη Ρωσίδα, άλλοτε Νο.2 στον κόσμο και φιναλίστ στο US Open το 2010, χρειάστηκε να σβήσει 3 break points για να ισοφαρίσει σε 4-4, ενώ στο 10ο game, που δεν ολοκληρώθηκε ακόμα, είναι πίσω με 0-30.

Το παιχνίδι θα συνεχιστεί σήμερα στο Court 8, μετά τις 18:30 ώρα Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως η Παπαμιχαήλ διεκδικεί την πρώτη της πρόκριση σε 3ο προκριματικό γύρο στο US Open και 2η συνολικά σε ένα Slam, ενώ αν τα καταφέρει θα αγωνιστεί επίσης σήμερα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό, ενάντια στη Γιαπωνέζα Moyuka Uchijima, που πρόλαβε τη βροχή χθες, καθώς συνέτριψε την Irina Bara με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots