Zverev: "Δύσκολη μέρα για μένα - σοβαρός ο τραυματισμός" (vid)

 
Zverev: "Δύσκολη μέρα για μένα - σοβαρός ο τραυματισμός" (vid)
tn team Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 - 5:12

O Alexander Zverev δημοσίευσε μέσα από τα social media το πρώτο του μήνυμα μετά από τον άσχημο τραυματισμό του στον ημιτελικό του Roland Garros με τον Rafael Nadal.

Όπως ήταν φυσικό, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και την αποχώρησή του με πατερίτσες από το Philippe Chatrier, ο Zverev δεν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Δημοσίευσε το πρώτο του μήνυμα μέσα από stories στην προσωπική του σελίδα στο Instagram αργά το βράδυ της Παρασκευής, λέγοντας πως ήταν μια δύσκολη μέρα γι' αυτόν και πως ο τραυματισμός φαίνεται πως είναι σοβαρός, αλλά ακόμα εξετάζεται από την ιατρική του ομάδα και θα ενημερώσει μόλις γνωρίζει περισσότερα. Δεν παρέλειψε, επίσης, να συγχαρεί τον Nadal για την πρόκριση στον τελικό.

"Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα σήμερα στο court, ήταν ένας φανταστικός αγώνας πριν γίνει αυτό που έγινε. Φαίνεται πως έχω έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, η ιατρική ομάδα ακόμα εξετάζει την κατάσταση. Θα σας ενημερώσουμε μόλις γνωρίζουμε περισσότερα. Προφανώς θέλω να συγχαρώ τον Rafa, είναι απίθανο που θα παίξει για 14η φορά στον τελικό και ελπίζω να τα καταφέρει και να γράψει ξανά ιστορία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots