LIVE: Krejcikova - Σάκκαρη 7-5, 4-6, 9-7 (vids)

 
LIVE: Krejcikova - Σάκκαρη 7-5, 4-6, 9-7 (vids)
tennisnews team Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 - 18:16

Ζωντανή ενημέρωση από τον μεγάλο αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Barbora Krejcikova, για την ημιτελική φάση του Roland Garros.

3ο ΣΕΤ:

ΤΕΛΟΣ! Δυστυχώς η Μαρία παρά την τεράστια μάχη που έδωσε και τα 4 match points που έσωσε συνολικά, δεν κατάφερε στο τέλος να φτάσει στον ιστορικό θρίαμβο και η Krejcikova έκανε το break που της χάρισε τη νίκη με 7-5, 4-6, 9-7.

GAME Krejcikova (8-7): Το δράμα συνεχίζεται! Η Krejcikova μένει ψύχραιμη παρά τα 3 χαμένα match points και κρατάει ξανά το σερβίς της. Θα σερβίρει για 3η φορά για να μείνει στο σετ η Μαρία.

GAME Σάκκαρη (7-7): Απίστευτη Σάκκαρη! Έσωσε 3 match points και κράτησε το σερβίς της!

GAME Krejcikova (7-6): Κρατάει με love το σερβίς της η Τσέχα και ανακτά το προβάδισμα. Θυμίζουμε πως δεν υπάρχει tie-break στο τελευταίο σετ του Roland Garros και η Μαρία θα σερβίρει για 2η φορά για την παραμονή της στο ματς.

GAME Σάκκαρη (6-6): Μένει στο ματς η Μαρία! Πολύ μεγάλο κράτημα σερβίς, για να σταματήσει το σερί της Τσέχας, δείχνοντας ψυχραιμία σε ένα πολύ δύσκολο σημείο.

GAME Krejcikova (6-5): 3ο συνεχόμενο game για την Τσέχα, που γυρνάει το σετ και πλέον η Σάκκαρη θα πρέπει να σερβίρει για να παραμείνει στο τουρνουά. Θυμίζουμε πως λίγο πριν η Μαρία είχε match point για το 6-3.

BREAK Krejcikova (5-5): Ήταν ένα δύσκολο game για τη Μαρία από την αρχή (0-30) και τελικά η Krejcikova στο 2ο break point της "έσπασε" το σερβίς της Ελληνίδας. Ξανά στην ισοπαλία το ματς, μετά από 2 ώρες και 44 λεπτά μάχης.

GAME Krejcikova (4-5): Έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της μετά το match point η Krejcikova και δήλωσε ηχηρά ότι το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα σερβίρει όμως για τη νίκη η Μαρία. ΠΑΜΕ!

Match Point για τη Σάκκαρη στο 3-5, 30-40. Μένει ψύχραιμη η Krejcikova, εκμεταλλεύεται το προβάδισμα που πήρε στο ράλι από το καλό της σερβίς και το σβήνει. 40-40.

GAME Σάκκαρη (5-3): Ένα game μακριά από την ιστορία η Μαρία! Κράτησε ξανά το σερβίς της, με χαρακτηριστική ευκολία αυτή τη φορά αφού έχασε μόνο έναν πόντο στο game από δικό της λάθος.

GAME Krejcikova (3-4): Μειώνει ξανά στο ένα game τη διαφορά η Τσέχα.

GAME Σάκκαρη (4-2): Άλλο ένα μεγάλο game από τη Μαρία, που επιστρέφει από το 0-30, παίρνει 4 πόντους στη σειρά και κάνει το 4-2. Δυο games μακριά!

GAME Krejcikova (2-3): Φυσικά η Krejcikova δεν πρόκειται να πάει πουθενά και μειώνει σε 3-2. Πολύ καλό game για την Τσέχα, που έχανε με 0-15 αλλά πήρε τους 4 επόμενους πόντους.

GAME Σάκκαρη (3-1): Mεγάλο game για τη Μαρία! Σβήνει break point και υπερασπίζεται το σερβίς της για να φτάσει τα 3 κερδισμένα games στη σειρά και πλέον 3 games μακριά από τον τελικό!

BREAK Σάκκαρη (2-1): 2ο συνεχόμενο game για τη Μαρία, που είναι για πρώτη φορά μπροστά στον αγώνα, μετά από το 3-2 του 1ου σετ!

GAME Σάκκαρη (1-1): Η Μαρία πρόλαβε μια πολύ δύσκολη μπάλα και βρήκε τρομερό πέρασμα, για να κλείσει και το πρώτο δικό της service game με 30 και να ισοφαρίσει σε 1-1.

GAME Krejcikova (1-0): Η Krejcikova ξεκινάει με ένα love service game το 1ο σετ. Ήταν το πρώτο game που παίχτηκε μετά από 9 λεπτά περίπου.

2ο ΣΕΤ:

8 αβίαστα λάθη από τη Μαρία στο 2ο σετ, στο 1ο σετ είχε κάνει 18, ένας τομέας στον οποίο βελτιώθηκε πολύ και αν συνεχίσει έτσι έχει πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσει το ματς.

SET Σάκκαρη (6-4): Τα κατάφερε η Μαρία! Χρειάστηκε 3 set points, αλλά κράτησε το σερβίς της και έκανε το 6-4 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς. Στο 3ο σετ θα κριθεί η δεύτερη φιναλίστ του φετινού Roland Garros.

GAME Krejcikova (4-5): Κρατάει το σερβίς της και μειώνει ξανά στο ένα game η Τσέχα, τώρα όμως η Σάκκαρη θα σερβίρει για την κατάκτηση του σετ.

GAME Σάκκαρη (5-3): Πολύ σημαντικό κράτημα σερβίς για τη Μαρία και μάλιστα χωρίς να χάσει πόντο. Ένα game μακριά από το 2ο σετ.

GAME Krejcikova (3-4): Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Σάκκαρη να ξαναπάρει απόσταση ασφαλείας. Από το 15-40 ακολούθησαν μόνο λάθη από την Ελληνίδα και η Krejcikova με 4 συνεχόμενους πόντους υπερασπίστηκε το σερβίς της και μείωσε ακόμα περισσότερο, σε 4-3.

BREAK Krejcikova (2-4): Κάνει break η Τσέχα και χρειάζεται προσοχή τώρα από τη Μαρία.

GAME Krejcikova (1-4): Κερδίζει το 1ο της game στο σετ η Krejcikova, καθόλου εύκολα, απέναντι σε μια Μαρία που στέκεται πολύ καλύτερα πια και κυριαρχεί.

GAME Σάκκαρη (4-0): Δεν σταματάει το σερί της η Μαρία, κρατάει και το σερβίς της για το 4-0 και είναι πολύ κοντά στην ισοφάριση.

BREAK Σάκκαρη (3-0): Δεύτερο break για τη Σάκκαρη, που κυριαρχεί στο 2ο σετ μέχρι στιγμής.

GAME Σάκκαρη (2-0): Κρατάει και το σερβίς της η Μαρία, που προηγείται με 2-0. Καλό ξεκίνημα στο 2ο σετ για την Ελληνίδα.

BREAK Σάκκαρη (1-0): Ανοίγει με break το 2ο σετ η Σάκκαρη, που πανηγυρίζει έντονα κάθε πόντο πλέον.

1ο ΣΕΤ:

SET Krejcikova (7-5): Ακόμα ένα κακό game από τη γραμμή του σερβίς για τη Μαρία, το εκμεταλλεύεται η Τσέχα και με το 4ο break της γι' αυτό το σετ, κάνει το 7-5 και αποκτά προβάδισμα στον ημιτελικό.

GAME Krejcikova (6-5): Love service game και για την Krejcikova, θα πρέπει να σερβίρει και δεύτερη φορά για την παραμονή της στο σετ η Σάκκαρη.

GAME Σάκκαρη (5-5): Love service game για τη Μαρία, 8 κερδισμένοι πόντοι στη σειρά και μετατρέπει πολύ γρήγορα το 3-5 σε 5-5, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

GAME Σάκκαρη (4-5): Αρνείται να δώσει το σετ η Μαρία, που απαντάει με ένα εμφατικό break με love και είμαστε πίσω στο σερβίς. Κρίσιμο το επόμενο game, στο οποίο η Ελληνίδα θα σερβίρει για την παραμονή στο σετ.

BREAK Krejcikova (5-3): 'Εχει πάρει φόρα η Krejcikova και έκανε το 2ο διαδοχικό της break στο ματς, ενώ συνολικά μετράει 4 συνεχόμενα games. Θα σερβίρει για το 1ο σετ η Τσέχα.

GAME Krejcikova (4-3): Η Krejcikova κρατάει ευκολότερα από κάθε άλλη φορά το σερβίς της και για πρώτη φορά περνάει μπροστά στα games. Πολλά τα αβίαστα της Μαρίας έως τώρα στο ματς.

BREAK Krejcikova (3-3): Νέο break για την Τσέχα, που ισοφαρίζει σε 3-3. Τέσσερα break (2 για κάθε παίκτρια) στα πρώτα 6 games του ημιτελικού.

GAME Krejcikova (2-3): Σημαντική χαμένη ευκαιρία για τη Μαρία, που προηγήθηκε με 15-40 και έχασε δυο μπάλες με αβίαστα λάθη. Κρατάει τελικά το σερβίς της η Krejcikova (για 1η φορά στο ματς) και μειώνει σε 2-3.

GAME Σάκκαρη (3-1): Η Μαρία γίνεται η πρώτη παίκτρια που κρατάει το σερβίς της και ανοίγει το προβάδισμά της στο 3-1.

BREAK Σάκκαρη (2-1): Η Ελληνίδα κάνει ξανά break και ανακτά το προβάδισμα. Με τρια break ξεκίνησε ο ημιτελικός.

BREAK Krejcikova (1-1): Η Τσέχα απαντάει αμέσως στο break, με τη Μαρία να κάνει 2 αβίαστα λάθη από το 30-30.

BREAK Σάκκαρη (1-0): Η Μαρία ανοίγει με break το παιχνίδι και δείχνει από νωρίς να είναι πολύ συγκεντρωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η Μαρία κέρδισε τη ρίψη νομίσματος και επέλεξε να υποδεχτεί στο 1ο game.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots