Roland Garros: Tο πρόγραμμα της Τρίτης

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Nicolas Gouhier / FFT
tennisnews team Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 - 1:57

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Daniil Medvedev για μια θέση στα ημιτελικά του Roland Garros, στον τελευταίο αγώνα της ημέρας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Daniil Medvedev απόψε, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, στον αγώνα που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα στο Court Philippe Chatrier.

Αυτή θα είναι η 8η αναμέτρηση του Medvedev με τον Τσιτσιπά, με τον Ρώσο να προηγείται με 6-1 στις νίκες. Οι ισορροπίες ωστόσο μοιάζουν να είναι διαφορετικές στο Roland Garros, με τον Στέφανο να παίζει τρομερό τένις σε όλη τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν, ενώ πολύ καλά τα πηγαίνει τα τελευταία χρόνια και στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Τρεις ακόμα αγώνες θα γίνουν για την προημιτελική φάση των μονών ανδρών και γυναικών σήμερα. Η "αυλαία" θα ανοίξει στη μια το μεσημέρι, με την αναμέτρηση της Paula Badosa με την Tamara Zidansek. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Elena Rybakina με την Anastasia Pavlyuchenkova, ενώ στις 17:00 θα αρχίσει ο πρώτος προημιτελικών των ανδρών, ανάμεσα στον Alexander Zverev και στον Alejandro Davidovich Fokina.  

Το πρόγραμμα της Τρίτης (08/06):

Court Philippe Chatrier:
13:00 Tamara Zidansek v. Paula Badosa ERT SPORTS
15:00 Elena Rybakina [21] v. Anastasia Pavlyuchenkova [31] ERT SPORTS
17:00 Alexander Zverev [6] v. Alejandro Davidovich Fokina ERT SPORTS
22:00 Stefanos Tsitsipas [5] v. Daniil Medvedev [2] ΕΡΤ 3

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots