Τα tips του Κύργιου στην Osaka (vid)

 
Τα tips του Κύργιου στην Osaka (vid)
© Samba Films
tn team Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 - 13:43

O Νικ Κύργιος μοιράστηκε το court με τη Naomi Osaka και της προσέφερε τις συμβουλές του, ενόψει της πολυαναμενόμενης επιστροφής της στο tour.

Η Osaka αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2022 και να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τουρνουά ως μητέρα.

Ο Κύργιος, ο οποίος επίσης παρέμεινε εκτός σχεδόν ολόκληρη τη φετινή σεζόν, πέρασε αρκετό χρόνο μαζί της στο Λος Άντζελες τις τελευταίες ημέρες, στα πλαίσια της κοινής τους συνεργασίας με την Evolve.

Μοιράστηκαν μάλιστα και το court για ένα προωθητικό κλιπ, στο οποίο φαίνεται ότι ο Ελληνοαυστραλός της προσφέρει τις συμβουλές του σε κάτι που γνωρίζει να κάνει άρτια, το σερβίς.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por EVOLVE (@thisisevolve)

"Δεν χρειάστηκε και τόση βοήθεια", έγραψε αργότερα ο Κύργιος στα social media, αναγνωρίζοντας φυσικά πως η Osaka είναι από τις καλύτερες servers στο tour.

Μοιράστηκε επίσης ένα όμορφο μήνυμα για τη Γιαπωνέζα τενίστρια: "Το καλύτερο μέρος του ταξιδιού, είναι να συνειδητοποιείς πως όλοι μπορούμε να μάθουμε κάτι από τον καθένα. Ακολουθούμε και υποστηρίζουμε την επιστροφή σου Naomi! Χαρά μου να βοηθήσω κάθε στιγμή. Όλη η ομάδα μου είναι μαζί σου."

Ο Κύργιος και η Osaka βρέθηκαν μαζί και στην Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες, όπου παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά τη νίκη των Los Angeles Lakes του LeBron James, επί των Houston Rockets.

Η Osaka, η οποία θα επιστρέψει στη δράση από το Brisbane International την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, δημιούργησε την Evolve μαζί με τον ατζέντη της, Stuart Duguid, το 2022. Ο Κύργιος ήταν ο πρώτος μεγάλος αθλητής που κατάφεραν να φέρουν στην εταιρεία τους και μέχρι τώρα αυτή η συνεργασία δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots