Tέλος οι αντιδικίες στα τουρνουά της Tennis Europe

 
Tέλος οι αντιδικίες στα τουρνουά της Tennis Europe
tn team Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 - 9:50

Η νέα συνεργασία της Tennis Europe, που θα χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύει αγώνες και να βάλει τέλος στις διχογνωμίες των αμφισβητούμενων φάσεων.

To Baseline Vision, είναι το νέο επαναστατικό σύστημα ανάλυσης αγώνων με τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο θα είναι σε θέση να παίρνει αποφάσεις για τα line calls στα τουρνουά της Tennis Europe, αλλά και να παρέχει στους παίκτες χρήσιμες πληροφορίες, αξιολογώντας την απόδοσή τους σε πραγματικό χρόνο.

Χρησιμοποιώντας μια κάμερα που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του φιλέ, ο εγκεκριμένος μηχανισμός ITF-PAT στοχεύει να φέρει την τεχνολογία που χρησιμοποιείται από κορυφαίους επαγγελματίες παίκτες και προπονητές σε όλα τα επίπεδα.

Η νέα αυτή συνεργασία της Tennis Europe, θα φέρει τα προϊόντα της Baseline Vision στα 48 κράτη-μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τένις, στα οποία φυσικά βρίσκεται και η Ελλάδα, με αρκετά διεθνή τουρνουά σε όλη την επικράτεια.

"Ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους για να απολαμβάνουμε το άθλημα και σ' αυτούς περιλαμβάνεται η προπόνηση και η ανάλυση του παιχνιδιού. Η επόμενη γενιά παικτών είναι γνώστης της τεχνολογίας, ανεξάρτητη και πρόθυμη να αποκτήσει τους καλύτερους δυνατούς πόρους, στην προσπάθεια να βελτιστοποιήσει τις δυνατότητές της. Σε συνεργασία με την Baseline Vision, στοχεύουμε να παρουσιάσουμε μερικά επαναστατικά εργαλεία που μπορούν να μεταμορφώσουν θετικά την καθημερινή ρουτίνα παικτών όλων των ηλικιών και επιπέδων", είπε ο CEO της Tennis Europe, Thomas Hammerl.

Ο συνιδρυτής και CEO της Baseline Vision, είπε με τη σειρά του: "Η υποστήριξη της Tennis Europe είναι η καλύτερη επικύρωση της ποιότητας της Baseline. Μέσω αυτής της συνεργασίας, ελπίζουμε να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι νέοι παίκτες προπονούνται και αγωνίζονται, ώστε να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που είναι να αναβαθμίσουμε την εμπειρία του τένις. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και να φέρουμε αυτή την επιπλέον αξία στα τουρνουά της Tennis Europe."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots