Θα παίξει στο Davis Cup o Djokovic

 
Θα παίξει στο Davis Cup o Djokovic
© AELTC / Jon Super
tn team Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 - 16:11

Ο Novak Djokovic επιβεβαίωσε πως αυτή τη χρονιά έχει στα πλάνα του την επιστροφή του στο Davis Cup, που θα γίνει μετά το US Open.

H Σερβία βρίσκεται στο Group C της τελικής φάσης του Davis Cup και την εβδομάδα 11-17 Σεπτεμβρίου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα νοκ άουτ, απέναντι στην Ισπανία, την Τσεχία και τη Νότια Κορέα, στη Βαλένθια της Ισπανίας.

"Φέτος θα παίξω στο Davis Cup", αποκάλυψε στα σερβικά media o Djokovic.

"Ανυπομονώ να παίξω, δεν το έκανα πέρσι και ένιωθα ένοχος, γιατί ήλπιζα πως θα μπορούσαν τα παιδιά να περάσουν από το γκρουπ στη Βαλένθια, ώστε να πάω μαζί τους στη Μάλαγα (για τα νοκ άουτ)."

Αν και η φάση των ομίλων του Davis Cup ξεκινάει αμέσως μετά το US Open και είναι στην Ευρώπη, ο Djokovic είπε πως θα βάλει τα δυνατά του για να είναι στη Βαλένθια και εκτός απροόπτου θα βοηθήσει τη Σερβία να πάρει την πρόκριση για την φάση νοκ άουτ, που θα γίνει στη Μάλαγα την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

"Ελπίζω να είμαι υγιής, είναι αλήθεια πως το πρόγραμμα είναι άβολο, οι αγώνες είναι την εβδομάδα μετά τον τελικό του US Open, όμως είπα ήδη στον Viktor (Troicki, τον αρχηγό της Σερβίας στο Davis Cup) πως είμαι διαθέσιμος και ανυπομονώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots