Ο Rafa αφιέρωσε τη νίκη στον Bautista Agut

 
Ο Rafa αφιέρωσε τη νίκη στον Bautista Agut
Ο Rafa αφιέρωσε τη νίκη στον Bautista Agut
tennisnews team Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 15:37

Μια συγκινητική αφιέρωση έκανε ο Rafael Nadal προς τον Roberto Bautista Agut, που έχασε τον πατέρα του αυτή την εβδομάδα και αποχώρησε ξαφνικά από το Davis Cup.

Ο Bautista Agut αγωνίστηκε κανονικά στους δυο αγώνες της Ισπανίας στους ομίλους του Davis Cup, όμως απέσυρε τη συμμετοχή του από τα προημιτελικά, μόλις πληροφορήθηκε πως ο πατέρας του "έφυγε" από τη ζωή.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ισπανία πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Αργεντινή, χάρη στην πολύ σημαντική συμβολή του Rafa Nadal, που αγωνίστηκε στα μονά και στα διπλά. Εκ μέρους όλης της ομάδας, ο Rafa θέλησε να αφιερώσει τη νίκη αυτή στον συμπαίκτη του και στην οικογένειά του, που περνάει δύσκολες ώρες.

"Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον Roberto και στους κοντινούς του ανθρώπους, εκ μέρους όλης της ομάδας. Περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και παρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μας στέλνει συνεχώς μηνύματα για να μας εμψυχώσει. Σε ευχαριστούμε για τη δύναμη και τη στήριξη που μας στέλνεις. Εύχομαι να έχεις ακόμα περισσότερη δύναμη και να είσαι σύντομα ξανά κοντά μας."

Σήμερα η Ισπανία έχει ακόμα ένα κρίσιμο ραντεβού με τη Μεγάλη Βρετανία, για την ημιτελική φάση του Davis Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots