"Λύγισαν" οι Σέρβοι στη συνέντευξη Τύπου (vid)

 
"Λύγισαν" οι Σέρβοι στη συνέντευξη Τύπου (vid)
"Λύγισαν" οι Σέρβοι στη συνέντευξη Τύπου (vid)
tennisnews team Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 12:47

Το ήθελαν πάρα πολύ και το βίντεο αυτό το αποδεικνύει. O Nenad Zimonjic, ο Novak Djokovic και όλοι οι υπόλοιποι της σερβικής ομάδας, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα και τη συγκίνησή τους, μετά τον αποκλεισμό τους από τη Ρωσία στα προημιτελικά του Davis Cup.

Για τον Janko Tipsarevic, ήταν οι τελευταίες ημέρες της επαγγελματικής του καριέρας και είχε την ευκαιρία να τις περάσει μαζί με μια πολύ δεμένη ομάδα. Θυμίζουμε πως ο βασικός πυρήνας της, δηλαδή οι Djokovic, Tipsarevic, Viktor Troicki και Nenad Zimonjic, είχαν κατακτήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του Davis Cup το 2010, σε μια τεράστια στιγμή για τον αθλητισμό της χώρας. Στον φετινό σχηματισμό, υπήρχαν επίσης οι Filip Krajinovic και Dusan Lajovic. 

Ο Zimonjic, ο οποίος σήμερα είναι ο αρχηγός της σερβικής ομάδας, δεν μπορούσε να μιλήσει στην τελευταία συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη, με τον Djokovic να τον παρηγορεί, σε μια πολύ όμορφη στιγμή, που δείχνει πόσο το ήθελαν οι Σέρβοι.

O προημιτελικός με τη Ρωσία είχε κριθεί στο διπλό, καθώς στα μονά οι δυο ομάδες είχαν πετύχει από μια νίκη. Οι Djokovic και Troicki αγωνίστηκαν στο διπλό για τη Σερβία, έχοντας 3 match point στο tie-break του 3ου σετ. Οι Ρώσοι όμως, με τους Khachanov και Rublev, τα έσβησαν όλα, για να αξιοποιήσουν την πρώτη τους ευκαιρία και να πάρουν τη νίκη με 6-4, 4-6, 7-6 (8).

Στους σημερινούς ημιτελικούς, η Ρωσία θα αντιμετωπίσει τον Καναδά, ενώ η οικοδέσποινα Ισπανία του Rafael Nadal, θα παίξει με τη Μεγάλη Βρετανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots