H κλήρωση των Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στο Australian Open

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 - 12:38

Έμαθαν τις παίκτριες που πρέπει να αντιμετωπίσουν για να διεκδικήσουν από μια θέση στο κυρίως ταμπλό του Australian Open η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Δείτε αναλυτικά.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται στο Νο.215 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει στον 1ο προκριματικό γύρο την Raluca Serban από την Κύπρο. Η Serban, η οποία κατάγεται από τη Ρουμανία αλλά μεγάλωσε στην Κύπρο, βρίσκεται στο Νο.179 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η νικήτρια του αγώνα αυτού θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο είτε τη Γερμανίδα Anna-Lena Friedsam, Νο.17 στο ταμπλό και Νο.127 στον κόσμο, είτε την Τσέχα Gabriela Knutson, Νο.166 στον κόσμο. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, διασταυρώνονται με τη Βρετανίδα Harriet Dart, Νο.12 στο ταμπλό και Νο.120 στον κόσμο.

Η Γραμματικοπούλου από την πλευρά της θα παίξει στον 1ο γύρο απέναντι στην Αμερικανίδα Elvina Kalieva, No.198 στον κόσμο.

H 26χρονη Ελληνίδα, Νο.222 στον κόσμο, αν κερδίσει θα έχει σίγουρα πολύ δύσκολη αποστολή στον 2ο γύρο των προκριματικών, αφού θα αντιμετωπίσει είτε την Ουκρανή Dayana Yastremska, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.98 στον κόσμο, είτε την Κροάτισσα Lea Boskovic, Νο.223 στον κόσμο. Στον 3ο και τελευταίο γύρο διασταυρώνεται με την Λετονή Darja Semenistaja, Νο.32 στο ταμπλό, που στον 1ο γύρο θα παίξει με την άλλοτε Top 25 παίκτρια, Timea Babos.

Αμφότερες Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου θα κάνουν τις πρεμιέρες τους στα προκριματικά του Australian Open την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Δείτε αναλυτικά το προκριματικό ταμπλό γυναικών του Australian Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots